net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμάζουμε το νέο υπεροπλο της Suzuki

Mε νέα τριπλή χαρτογράφηση, οβάλ τελικά, περισσότερα κυβικά, εντυπωσιακό λευκό πέρλα χρώμα, διαφοροποιημένο πλαίσιο και αεροδυναμική σχεδίαση το ανανεωμένο Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa έρχεται να ταράξει ξανά τα νερά στην αγορά μετά από την πρώτη εμφάνιση του το 1998.

 
Το 1999 το Hayabusa σκάει σαν ατομική βόμβα στην κοινότητα του δίκυκλου κόσμου. Η παρουσία του αποτέλεσε ένα σταθμό, μια μεγάλη σε κυβικά μοτοσικλέτα με κορυφαίες επιδόσεις και σημαντικότερο χαρακτηριστικό πως η συμπεριφορά της στο δρόμο δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα τα superbike της εποχής.
Η μοτοσικλέτα κέρδιζε παντού, ξεκινώντας από τη ρευστή σχεδίαση, τις επιδόσεις της και το κύρος της ταχύτερης μοτοσικλέτας παραγωγής. Το πόσο καλό ήταν το προϊόν φάνηκε από το γεγονός ότι, παραμένοντας αναλλοίωτο όλα αυτά τα χρόνια, δε χαρακτηριζόταν ξεπερασμένο. Φυσικά η νέα απειλή που άκουγε στο όνομα ΖΖ-R 1400 δε θα μπορούσε να αφήσει τη Suzuki ασυγκίνητη.
Το νέο Hayabusa θα έπρεπε να μη διαφέρει αισθητικά από το σχήμα του επιτυχημένου προκατόχου του, ενώ έπρεπε να διέθετε και λεπτομέρειες από την οικογένεια των μικρότερων GSX-R, όπου και ανήκει.
Η νέα ναυαρχίδα της Suzuki, ‘‘πατώντας’’ στα γερά θεμέλια της προηγούμενης πετυχημένης συνταγής, δε θα μπορούσε να μη συγκινήσει. Το νέο Hayabusa εμφανίζεται σε αρκετούς τομείς αναβαθμισμένο και για άλλη μια φορά κερδίζει από νωρίς τις εντυπώσεις για τη διαχρονική του αξία.
Η αισθητική του σε κερδίζει, η απόδοση του κινητήρα σε μαγεύει και η συμπεριφορά του στο δρόμο σε γεμίζει ωραία συναισθήματα που συνοδεύονται από φόβο και δέος για τον πύραυλο εδάφους-εδάφους που ανανέωσε η Suzuki. Η μοτοσικλέτα έχει ήδη αρχίσει να πωλείται στην τιμή των 13.995 ευρώ. Περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε στο του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ