net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Βαυαρική πρόταση στα μεσαία on-off

Το F800 GS ήταν μία μοτοσικλέτα που την περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία στο Moto Τρίτη. Οι θετικές εντυπώσεις που αποκομίσαμε στην παρουσίαση του στην Ν.Αφρική και ο πραγματικά on-off χαρακτήρας του, μας είχαν «ψήσει» για την δοκιμή του επί ελληνικού εδάφους.

 
Σε σχέση με το «μικρό» (μόνο στο όνομα) F650GS, το 800 διαφοροποιείται στην εμφάνιση που είναι σαφώς πιο χωμάτινη, στο USD πιρούνι διαμέτρου 45 χιλ. και στις μεγαλύτερες διαδρομές των αναρτήσεων, στα φρένα όπου αποτελούνται από δύο δίσκους διαμέτρου 300 χιλ. στον μπροστινό 21 ιντσών τροχό και στην απόδοση του κινητήρα που αγγίζει τους 85 ίππους.

Όλα αυτά τα στοιχεία δημιουργούν μια μοτοσικλέτα με διαφορετικό προσανατολισμό, όπου στον «φάκελο χρήσης» της, συμπεριλαμβάνονται ταξίδια μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς και μια…έμφυτη τάση για διάσχιση εκτός δρόμου διαδρομών.

Το BMW F800GS επιχειρεί να χτυπήσει κέντρο, σε έναν στόχο που δεν είναι άλλος από τον συγκερασμό των πλεονεκτημάτων μεγάλων και μικρών on-off. Aνεση, ισχύς και ταξιδιωτικές δυνατότητες από την μία, ευελιξία, ευκολία χρήσης και μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες από την άλλη.

Το αν τελικά καταφέρνει να το επιτύχει αυτό, μπορείτε να το διαπιστώσετε στο τεύχος 15 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ