net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ευκαιρία 1.790€ από την Aprilia!

Η ευκαιρία είναι μια παρεξηγημένη λέξη! Γιατί πολλές φορές μπερδεύεται με το φτηνό, ενώ η πραγματική της έννοια αφορά στο οικονομικά προσιτό που προσφέρει πολύ περισσότερα από αυτά που ζητάει για να γίνει δικό σας. Το Aprilia Sportcity One 125, αποτελεί την μετουσίωση της!

 
Tο Sportcity One παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2008, αποτελώντας μια πιο «οικονομική» πρόταση της Aprilia, έναντι του Sportcity Cube 125. Την κυριότερη διαφορά μεταξύ τους αποτελεί ο κινητήρας, που στο One είναι αερόψυκτος με απόδοση 9,5 ίππων στις 8.000 σ.α.λ. και 0,9 kg ροπής στις 7.000 σ.α.λ., ενώ στο Cube είναι υγρόψυκτος με απόδοση 14,9 ίππων και 1,2 kg ροπής αντιστοίχως.

Τα 1.790€ που κοστίζει το Sportcity One 125, αποτελούν μια πολύ καλή αφορμή για περάσει στα «ψιλά» κανείς οποιαδήποτε τυχόν ατέλεια και αδυναμία του εν λόγω scooter. Εμείς όμως δεν πέσαμε σε αυτή την παγίδα και δεν χαριστήκαμε πουθενά στην αξιολόγηση του Aprilia , διαπιστώνοντας τελικά πως οι ευκαιρίες με όλη την σημασία της λέξεως υπάρχουν και στις μέρες μας και έχουν όνομα: Sportcity One 125!

Περισσότερα για το νέο scooter της Aprilia μπορείτε να βρείτε στο τεύχος Νο01 του Moto Τρίτη που θα κυκλοφορήσει στις 06/01/2009.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ