net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Harley-Davidson Iron Horse 883

Η νέα Harley-Davidson Iron Horse 883, προστίθεται στην γκάμα των «Dark Custom» της εταιρείας, των μοντέλων δηλαδή που υιοθετούν μια απόλυτα μαύρη εμφάνιση, ιδανική για εφαρμογές customizing. Ως βάση για την Iron Horse, χρησιμοποιήθηκε η Nightster 883.

 
Η Iron Horse, είναι η «πιο μαύρη από τις μαύρες» μοτοσικλέτες της H-D, ακόμα και από τα υπόλοιπα Dark Custom, Nightster, Night Train, Night Rod Special, Cross Bones, Fat Bob και Street Bob. Πραγματικά, αν εξαιρέσει κανείς ορισμένα -κατά παράδοση- χρωμιωμένα τιμήματα στη μοτοσικλέτα, όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένου και του κινητήρα, είναι σε μαύρο χρώμα. Αυτή η λιτή εμφάνιση, προσφέρεται ιδανικά ως «καμβάς» για να ξεδιπλωθεί το δημιουργικό ταλέντο των μελλοντικών ιδιοκτητών της Iron Horse που επιθυμούν να επιδοθούν σε ανελέητο customizing.

Παρ΄ όλα αυτά και σύμφωνα με τη H-D, αν η μοτοσικλέτα παραμείνει ως έχει, η χωρίς βερνίκι ματ βαφή της μοτοσικλέτας θα «ξεφτίσει» σε ορισμένα σημεία από την χρήση όπως ακριβώς συμβαίνει και στο αγαπημένο μας jean παντελόνι, δημιουργώντας μια εντελώς «προσωπική» μοτοσικλέτα. Εξ ου και οι χρωματισμοί της Iron Horse, μαύρο και ασημί, ονομάζονται από την H-D, Black Denim και Brilliant Silver Denim!

O κινητήρας είναι ο evolution των 883κ.εκ., ο οποίος τροφοδοτείτε με τον νέο ψεκασμό ESPFI, ενώ σε ότι αφορά στην ισχύ του, ανακοινώσιμη είναι μόνο η τιμή της ροπής, που ανέρχεται στα 7,5kgm / 3.500σ.α.λ.Με μεταξόνιο 1.524χλστ., γωνία κάστερ 29,6ο, ίχνος 116,8χλστ, ύψος σέλας 643χλστ. και βάρος (γεμάτη) 256 κιλά, η Iron Horse συγκαταλέγεται στις πιο «μαζεμένες» Hareley – Davidson, όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς Sportster.

Πρόθεση της H-D ήταν να δημιουργήσει ένα «βασικό» μοντέλο, όπως ακριβώς είχε κάνει η Ducati με τα Monster Dark και για αυτό τον λόγο η τιμή της Iron Horse αναμένεται να είναι η πιο χαμηλή μεταξύ των υπόλοιπων Sportster.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ