Η ESF Electromobility στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Η ESF Electromobility στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
  • Η ESF Electromobility στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
  • Η ESF Electromobility στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η ESF Electromobility στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες της στις 7 Σεπτεμβρίου και η ESF θα βρίσκεται εκεί με έναν εντυπωσιακό στόλο από ηλεκτρικά οχήματα.

ESF: Ηλεκτροκίνηση για όλους!

Η μεγαλύτερη και πιο σημαντική έκθεση επί Ελληνικού εδάφους ξεκινάει το Σάββατο και θα παραμείνει ανοικτή έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Από μια έκθεση που διαχρονικά είναι αφιερωμένη σε θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας, προστασίας του περιβάλλοντος και ενέργειας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η ESF, μια εταιρεία που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξάπλωση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας φροντίζοντας να διαθέτει ηλεκτρικά οχήματα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της αγοράς.
 

Στο περίπτερο της ESF, θα βρείτε μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών scooter με τελική από 25 χλμ./ώρα, που δεν απαιτούν δίπλωμα οδήγησης, 45 χλμ./ώρα, που οδηγούνται με δίπλωμα ΑΜ (μοτοποδηλάτου) και ακόμα και το πιο γρήγορο ESF E-Ride E-R Max 130, που αγγίζει τα 130 χλμ./ώρα και οδηγείται με δίπλωμα Α1, αφού η ονομαστική του ισχύς είναι στα 6kW (8,1 άλογα) με την μέγιστη να φτάνει τα 12kW (16,3 άλογα). Εκεί θα υπάρχουν επίσης τα μικρά ηλεκτρικά Ι.Χ. και επαγγελματικά οχήματα, ηλεκτρικά τρίκυκλα και τα ηλεκτρικά ποδήλατα & πατίνια της εταιρείας.


ESF Electromobility

Περισσότερες πληροφορίες


Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (HELEXPO)
Εγνατία 154, Θεσσαλονίκη
 
Ωρες Λειτουργίας:
Σάββατο 7/9 & 14/9: 10:00 – 22:00
Κυριακή 8/9 & 15/9: 10:00 – 22:00
Καθημερινές: 16:00 – 22:00

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »