CFLite Dual 200: Νέο Dual-Sport από την θυγατρική της CFMoto

CFLite Dual 200: Νέο Dual-Sport από την θυγατρική της CFMoto

Το CFLite Dual 200 επικεντρώνεται σε νέους αναβάτες off-road διαδρομών
Είναι ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο
Μονοκύλινδρος κινητήρας 200 κυβικών
Η CFLite λανσάρει δύο ακόμα μοντέλα, naked και sport

Το CFLite Dual 200 επικεντρώνεται σε νέους αναβάτες off-road διαδρομών

Το CFLite Dual 200 ανήκει στη γραμμή Dual-Sport motocross που παρουσιάστηκε επίσημα από την CFLite, μία νέα υπο-εταιρεία της γνωστής κινεζικής εταιρείας κατασκευής μοτοσικλετών CFMoto. Η CFLite δημιουργήθηκε με σκοπό να προσελκύσει ένα πιο νεανικό κοινό, με έμφαση στα entry level μοντέλα. Η φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία αυτής της νέας υπο-εταιρείας είναι να προσφέρει μοτοσυκλέτες προσιτές και φιλικές προς τον χρήστη. Η σειρά Dual-Sport motocross της CFLite επικεντρώνεται σε μοτοσικλέτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης, από αστικές διαδρομές μέχρι και πιο δύσκολα, εκτός δρόμου εδάφη. Το Dual 200 αποτελεί την πρώτη απόπειρα της CFLite σε αυτή την κατηγορία. Το CFLite Dual 200, πρόκειται να ανταγωνιστεί δημοφιλή μοντέλα όπως το Honda CRF150L, το Yamaha WR155R και το Kawasaki KLX150 και KLX230S.
 

Είναι ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο

Ο σχεδιασμός του CFLite Dual 200 φέρει αρκετά κοινά στοιχεία με το CFMoto 450MT, το οποίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της εταιρείας. Το 450MT είναι γνωστό για τον επιβλητικό του σχεδιασμό και τις δυνατότητες που προσφέρει ως adventure μοτοσικλέτα, δηλαδή μια μηχανή κατάλληλη τόσο για ταξίδια όσο και για πιο απαιτητικές διαδρομές. Το Dual 200 είναι πιο “μαζεμένο” και ελαφρύτερο, αυτό το καθιστά πιο ευέλικτο και διαχειρίσιμο σε off-road συνθήκες προσαρμόζοντας το καλύτερα σε όσους αναζητούν μια ελαφριά πρακτική μοτοσυκλέτα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μονοκύλινδρος κινητήρας 200 κυβικών

Μέχρι στιγμής, η CFLite δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τις ακριβείς τεχνικές προδιαγραφές του Dual 200. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες κινεζικών μέσων, το Dual 200 είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 200 κυβικών που προσφέρει απόδοση και ευελιξία σε απαιτητικά εδάφη. Εκτός από το Dual 200, η CFLite προχώρησε στην παρουσίαση και άλλων μοντέλων, όπως το naked-bike CFLite 250NK και το sportbike CFLite 250SR. Αυτά τα δύο μοντέλα εντάσσονται στη γκάμα της CFLite με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες διαφορετικών κατηγοριών αναβατών. Το CFLite 250NK, ως naked bike, επικεντρώνεται στην απλότητα του σχεδιασμού και την άμεση, γρήγορη απόκριση, κάτι που είναι ιδανικό για αστική χρήση και καθημερινές μετακινήσεις. Από την άλλη, το CFLite 250SR είναι προσανατολισμένο προς πιο σπορ αναβάτες.
 

Η CFLite λανσάρει δύο ακόμα μοντέλα, naked και sport

Με αυτή τη γκάμα μοντέλων, η CFLite επιχειρεί να εδραιώσει τη θέση της στην αγορά των μοτοσικλετών μεσαίου κυβισμού, προσφέροντας επιλογές για κάθε τύπο αναβάτη. Το Dual 200, με τον νέο του κινητήρα, είναι ένα από τα μοντέλα που δείχνει ότι η CFLite στοχεύει σε μια ευέλικτη και πολυδιάστατη σειρά μοντέλων, έτοιμη να ανταγωνιστεί τις πιο καταξιωμένες εταιρείες στην αγορά.