net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή: Kawasaki Ninja 250R

Δεν πρόλαβε το «Ninja Boy» να κάνει την εμφάνιση του στην ελληνική αγορά και έγινε κατευθείαν best seller. Ο κόσμος διψάει για όμορφες χρηστικές, και οικονομικές μοτοσικλέτες, και το Ninja 250R είναι ακριβώς αυτό. Και ναι, η μοτοσικλέτα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι μόλις…250κ.εκ.!

 
ι διαστάσεις του είναι μεγάλες, όσο κι ενός μεγάλου Supersport -μοτοσικλέτες που ούτως ή άλλως… μικροδείχνουν. Το καλοσχεδιασμένο, επιθετικό φέρινγκ είναι ίδιο με ενός μεγάλου Supersport. Η μικρή σέλα συνεπιβάτη ίδια. Αν ο παρατηρητής παραξενευτεί, αυτό θα γίνει λόγω του μονού δίσκου -μαργαρίτα, παρακαλώ- μπροστά. Ίσως μετά να προσέξει πως και το πίσω ελαστικό των 130/70-17 δεν είναι όσο πλατύ θα… έπρεπε. Θα πλησιάσει περισσότερο, με ενδιαφέρον. Καλή ποιότητα κατασκευής, βαφής, εφαρμογής των πλαστικών. Διάφανα τα «κρύσταλλα» των φλας, ενώ μια ματιά στο κοντέρ, και αντιλαμβάνεσαι πως το τελικό νούμερο είναι τα 200χαω. Δεν μπορεί. Ακόμα και τα 600 κυβικά γράφουν πάνω από 250. Και τότε, με μια γρήγορη ματιά, θα δει το όνομα της μοτοσικλέτας στην ουρά, εκεί που λέει 250R. Κατάρα! Είναι μόνο 250 κυβικά. Κι όμως… δείχνει μεγαλύτερο, είναι καλοφτιαγμένο, υπόσχεται πολλά. Μήπως πρέπει να περάσω για ένα test ride;

Περισσότερα για το μικρομέγαλο Kawasaki Ninja 250R μπορείτε να βρείτε στο τεύχος Νο13 του Moto Τρίτη που θα κυκλοφορήσει στις 23/06.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ