net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επίσημα η MV Agusta F3

«Από σαράντα κύματα» είναι ο τίτλος που συνοψίζει την ιστορία πίσω από τη νέα F3 της MV Agusta, αφού το project είχε ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και «πάγωσε» για μεγάλο διάστημα λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε η εταιρεία. Επιτέλους όμως, η F3 πρόκειται να παρουσιαστεί επισήμως στην EICMA το Νοέμβριο.

 
κατά καιρούς στο διαδίκτυο, οι συγκεκριμένες που επισυνάπτουμε είναι επίσημες και προέρχονται από την ίδια την MV Agusta. Σε αυτές απεικονίζεται η F3 πολύ κοντά στη τελική της μορφή, άβαφη και χωρίς αυτοκόλλητα. Διακρίνονται το πλαίσιο χωροδικτύωμα, το μονόμπρατσο ψαλίδι και το πολύ…«πειστικό» εμφανισιακά, μπροστινό σύνολο ανάρτησης – φρένων. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το συνοδευτικό κείμενο των φωτογραφιών αυτών, το οποίο και αφήνει πολλές υποσχέσεις για την απόδοση της.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για την πιο όμορφη και προηγμένη τεχνολογικά μοτοσικλέτα, στην κατηγορία των 600 supersport, ενώ αναγράφεται ξεκάθαρα και το «τρικύλινδη»…όχι ότι δεν το γνωρίζαμε αλλά επισημοποιείται 100% πλέον. Περαιτέρω πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά, δυστυχώς δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής. Η χωρητικότητα του κινητήρα αποτελεί ένα ερωτηματικό, αφού το φαινομενικό «μειονέκτημα» του –1 κυλίνδρου σε σχέση με τον ανταγωνισμό, θα πρέπει λογικά να ισοσκελιστεί με την αύξηση των κυβικών, με 675 κ.εκ. να αποτελούν το πιο πιθανό σενάριο.

Η F3 αποτελεί το μεγάλο στοίχημα στην νέα εποχή της MV Agusta, που βρίσκεται μετά από ένα «διάλειμμα», ξανά σε ιταλικά χέρια. Όπως δήλωσε και ο ιδιοκτήτης της, Κλαούντιο Καστιλιόνι, αναμένεται να πωληθούν 10.000 μονάδες της F3, δίνοντας μια σημαντικότατη οικονομική ώθηση στην εταιρεία. Το σενάριο αυτό πάντως, δεν ακούγεται «εντελώς επιστημονική φαντασία», αφού η τιμή της μοτοσικλέτας, θα κυμαίνεται σε πρωτοφανή χαμηλά για την MV Agusta επίπεδα, κάπου ανάμεσα στα 10.000 – 11.000 ευρώ.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, το -καθ όλα- επίσημο ντεμπούτο της F3, αναμένεται να γίνει στην έκθεση του Μιλάνου το Νοέμβριο.

 
  • p.pap...

    Καλά ρε παιδιά καιμία μπροστινή φωτογραφία δεν παιζει για να ζαχαρώσουμε και μεις; Πωπω μανούλα μου, τι έχουν να πάθουν τα γιαπωνεζάκια τώρα! Φάπα και από Triumph φάπα και από Agusta! Ε ρε γλέντια!

     

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ