net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο κινητήρας του Peugeot Satelis είναι διαμάντι και η οδική του συμπεριφορά ό,τι πρέπει για τους μη μυημένους, ώστε να τους παρέχει φιλικό προφίλ.

Αν έπρεπε να επαινέσουμε το MP3 μόνο για ένα λόγο, αυτός θα ήταν σίγουρα το ότι πρόκειται για ένα scooter που «τραβάει» κόσμο από τη χρήση του αυτοκινήτου.

Το Yamaha X-City 250 είναι εξαιρετικά άνετο, με άριστη θέση οδήγησης, ικανοποιητικές επιδόσεις και διακρίνεται για τη φιλική του συμπεριφορά.

Μεταχειρισμένα scooter έως 250 κ.εκ.

Αυτή τη φορά επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε 14 επιλογές στην κατηγορία των μεταχειρισμένων scooter έως τα 250 κ.εκ. που προσφέρουν απόλυτη πρακτικότητα, αλλά και οικονομία.

 
Τα scooter έως τα 250 κ.εκ. είναι ίσως τα περισσότερο ιδανικά τόσο από πλευράς κυβισμού, όσο και από πλευράς απόδοσης αφού στην ουσία αποτελούν τη χρυσή τομή. Κι’ αυτό γιατί έχουν την απόδοση που χρειάζεται για την περισσότερο από ικανοποιητική κίνηση εντός πόλης, ενώ οι ιπποδυνάμεις τους, τους επιτρέπουν να κινηθούν και στην εθνική οδό με ιδιαίτερη άνεση.

Επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε τις 14 καλύτερες επιλογές μεταχειρισμένων scooter σε αυτή την κατηγορία, μαζί με προτεινόμενες τιμές, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, καθώς και τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους, για να είστε πλήρως ενημερωμένοι.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ