net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή: Honda NC700X

Κανένα πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσει ο αναβάτης μέσα στην κίνηση χάρη στο σωστό ζύγισμα και το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού.

Ευχάριστο και στον επαρχιακό δρόμο το NC700X, όπου θα αλλάξει γρήγορα κατεύθυνση και θα ακολουθήσει κατά γράμμα την τροχιά που έχει επιλεγεί.

Εκεί που κανονικά θα υπήρχε το ρεζερβουάρ αντικρίζει κανείς ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο ικανό να χωρέσει ένα κράνος κλειστού τύπου.

Ο απλός ψηφιακός πίνακας οργάνων βρίσκεται στο σωστό ύψος και εντός του οπτικού πεδίου.

Το ρεζερβουάρ βρίσκεται κάτω από τη σέλα του συνεπιβάτη που μένει ανοιχτή χάρη στο μικρό σιδερένιο σταντ.

Άνετη σέλα τόσο για τον αναβάτη όσο και τον συνεπιβάτη.

Δοκιμή: Honda NC700X

Η νέα γενιά commuter της Honda, μία από τις σημαντικότερες μοτοσικλέτες που έχει παρουσιάσει η ιαπωνική εταιρία τα τελευταία χρόνια, εκτός από γεγονός, είναι πλέον και κοντά μας.

 
Το X, το πρώτο εκ των δύο NC700 που έφτασε στη χώρα μας, δείχνει έτοιμο να πρωταγωνιστήσει στη μεσαία κατηγορία συγκεντρώνοντας όλα τα χαρίσματα ενός Honda και κατανάλωση που θα σας κάνει να τρίβετε τα μάτια σας!

Ό,τι θέλει ο λαός!
Η Honda έχει αδιαμφισβήτητα τον δικό της τρόπο να λέει τα πράγματά με το όνομά τους παρουσιάζοντας μοντέλα που απευθύνονται ακριβώς στις ανάγκες του μοτοσικλετιστικού κοινού, άσχετα από την κατηγορία που ανήκουν. Ακούγοντας τις ανάγκες του μέσου αναβάτη προσεκτικά, η ιαπωνική εταιρία δημιούργησε δίκυκλα που βρήκαν τεράστια απήχηση στο μοτοσικλετιστικό κοινό και η πρώτη θέση που κατέχει στις πωλήσεις παγκοσμίως, όλες αυτές τις 10ετίες, απλά αποδεικνύει το ορθό των πράξεών της.

Το νέο NC700 είναι η τελευταία προσπάθεια της Honda στην αποκρυπτογράφηση των αναγκών του δίτροχου κοινού. Ένα μοντέλο που ενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, όπου η οικονομία, η πρακτικότητα και η χαμηλή τιμή απόκτησης, χωρίς θυσίες στους νευραλγικούς τομείς της ποιότητας και της ασφάλειας δείχνουν να παίζουν και τον κυρίαρχο ρόλο στην επιλογή μίας μοτοσικλέτας. Αν είστε από εκείνους που κρίνετε ένα μοντέλο μόνο από τα διαγράμματα ισχύος και ροπής τότε, ίσως βρείτε τον εαυτό σας απελπιστικά μόνο και το NC700X μπορεί να σας φανεί αδιάφορο σε αυτό τον τομέα. Αν πάλι βλέπετε τα πράγματα πιο σφαιρικά, τότε, σύμφωνα και με την ιαπωνική εταιρία, θα ανακαλύψετε πως ανήκετε στη συντριπτική πλειοψηφία και θα βρείτε στο πρόσωπο του νέου Honda την επόμενη μοτοσικλέτα σας που έχει όλα τα φόντα για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σας χωρίς να κάνει πραγματικές θυσίες ούτε στον τομέα των επιδόσεων.

H δοκιμή της νέας Honda NC700X περιλαμβάνεται στο τεύχος 6 του moto τρίτη που βρίσκεται στα περίπτερα.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ