net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda Vision 50-110i/16

Τετράχρονος κινητήρας, αερόψυκτος για χαμηλό βάρος, με ψεκασμό, και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Honda Vision 50-110i/16

Η λύση στην οικονομία

Τιμή: Από 1.780 ευρώ

Με κινητήρες στα 50 και 110 κ.εκ. και δύο εκδόσεις όσον αφορά στο μέγεθος των τροχών του το Vision προσφέρει μια λύση για κάθε απαίτηση και μετατρέπεται σε προέκταση του αναβάτη στο αστικό περιβάλλον προβάλλοντας παράλληλα ύψιστα επίπεδα οικονομίας.

Το μικρό και χάρη έχει

Χάρη στην άριστη εκμετάλλευση των μικρών του διαστάσεων, το Vision καταφέρνει να ικανοποιήσει απόλυτα τον αναβάτη, τόσο στον τομέα της εργονομίας, όσο και σε αυτόν των αποθηκευτικών του χώρων. Κάτω από τη σέλα θα δεχτεί με άνεση ένα κράνος κλειστού τύπου, φέρει κλειδαριά για να κρεμάσετε άλλο ένα με ασφάλεια, ενώ πάνω σε αυτή θα μεταφέρει με άνεση δύο άτομα κανονικού μεγέθους. Παράλληλα, από τον εξοπλισμό του δεν απουσιάζει ούτε ο πρακτικός γάντζος της ποδιάς για τα καθημερινά σας ψώνια, ενώ για τα μικροαντικείμενα έχουν προβλεφθεί σε αυτό το σημείο και δύο ανοιχτοί χώροι.

Βλέπει μπροστά από όλους

Το μικρό Vision δείχνει το καλύτερο του πρόσωπο από την πρώτη κιόλας βόλτα. Στο κέντρο της πόλης κινείται με σιγουριά και ασφάλεια ανάμεσα στα αυτοκίνητα, χάρη στο εξαιρετικό του ζύγισμα και τη σιγουριά που εμπνέει το άκαμπτο πλαίσιο. Σε συνδυασμό με το εξαιρετικά χαμηλό βάρος και το ελάχιστο πλάτος, το Vision ελίσσεται με κορυφαία ταχύτητα, λύνοντας με κλειστά τα μάτια ακόμα και το δυσκολότερο κυκλοφοριακό πάζλ. Τα φρένα του, και με την αρωγή του CBS, διαθέτουν δύναμη και ακριβέστατη πληροφόρηση και ακινητοποιούν το scooter αστραπιαία και ελεγχόμενα. Η οδική συμπεριφορά του Vision σε όλες τις εκδόσεις είναι σαφώς sport και προσφέρει σταθερότητα και σιγουριά υπό κλίση που δεν συναντάται στην κατηγορία χάρη και στις σωστά ρυθμισμένες αναρτήσεις. Διασκεδαστικό, αέρινο και απόλυτα πρακτικό, το μικρό scooter της ιαπωνικής εταιρείας δίνει πολλές φορές την αίσθηση στον αναβάτη του ότι οδηγεί ένα ταχύτατο…ποδήλατο. Με εμπρόσθιο τροχό 14 ή 16 ιντσών για μέγιστη ευελιξία ή σταθερότητα.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ