net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Yamaha Xenter 125

Yamaha Xenter 125

Για το κέντρο

Τιμή: από 2.890 ευρώ

Με δύο κινητήρες και όλη την τεχνογνωσία της Yamaha στην κατασκευή μικρών και προηγμένων τεχνολογικά scooter το Xenter με κινητήρες στα 125 και 150 κ.εκ. αποτελεί τη λύση στην καθημερινή μετακίνηση στο κέντρο της πόλης συνδυάζοντας τις επιδόσεις με την πρακτικότητα.

Όνομα και πράγμα

Το όνομα του scooter της ιαπωνικής εταιρίας παραπέμπει στο κέντρο της πόλης και αντικατοπτρίζει πλήρως τον χαρακτήρα του. Το υγρόψυκτο μοτέρ του σχεδιάστηκε από λευκό χαρτί και αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες προτάσεις της κατηγορίας κάτι που φαίνεται και στο δρόμο, τόσο στον τομέα των επιδόσεων, όσο και σε αυτόν της οικονομίας καυσίμου. Τόσο στα 125 όσο και στην έκδοση των 150 κ.εκ. το μοτέρ επιταχύνει με γοργό ρυθμό το scooter της ιαπωνικής εταιρείας, τόσο από στάση, όσο και εν κινήσει και χάρη στην πολιτισμένη λειτουργία του γίνεται ελάχιστα αντιληπτό από τον αναβάτη.

Βασισμένο πρωτίστως στις μικρές του διαστάσεις, το scooter της Yamaha θα αψηφήσει επιδεικτικά το μποτιλιάρισμα, θα αλλάξει κατεύθυνση με τη σκέψη και, χάρη στο μεγάλο κόψιμο του τιμονιού, θα πραγματοποιήσει επιτόπιους ελιγμούς με ευκολία αιλουροειδούς. Η εξαιρετικά προσεγμένη θέση οδήγησης ισορροπεί ιδανικά μεταξύ σπορ αίσθησης και άνεσης δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στο έλεγχο που έχει ο αναβάτης ανά πάσα στιγμή.

Οι σπορ διαθέσεις του Xenter εμφανίζονται και στο δρόμο χάρη στο μονό πίσω αμορτισέρ που προσφέρει απαράμιλλη αίσθηση και βελτιώνει σημαντικά την πρόσφυση του τροχού σε σχέση με πιο κλασικές προτάσεις. Παράλληλα τα φρένα που συνδυάζονται μεταξύ τους προσφέρουν πολύ μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης χωρίς να θυσιάζουν την αίσθηση που λαμβάνει ο αναβάτης με αποτέλεσμα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Όλα αυτά πραγματοποιούνται χωρίς συμβιβασμούς στον τομέα της πρακτικότητας. Η μεγάλη και αναπαυτική σέλα θα φιλοξενήσει με άνεση δύο άτομα, ενώ οι αποθηκευτικοί του χώροι θα σας λύσουν πραγματικά τα χέρια χάρη στην ύπαρξη του μεγάλου top box που αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ