Πως σας φαίνεται η απόφαση της Honda για την Αγγλία;

Αγγλία: Πρωτοβουλία της Honda κατά των κλοπών

Δωρεάν GPS tracker θα έχει κάθε καινούργια Honda στην Αγγλία, από εδώ και πέρα! Διαβάστε περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Στο «νησί», που η κατάσταση με τις κλοπές μοτοσυκλετών είναι πλέον στο απροχώρητο, η αντιπροσωπεία της Honda αποφάσισε να κάνει μια κίνηση, την οποία εμείς επικροτούμε… με χίλια! Συγκεκριμένα, σε κάθε καινούργια Honda που θα πωλείται στην Αγγλία, θα υπάρχει τοποθετημένος GPS tracker.

Η νέα αυτή υπηρεσία θα γίνεται χωρίς καμία απολύτως έξτρα χρέωση, σε συνεργασία με την Datatool. Ακόμη, γνωστοποιείται ότι όσοι ήδη κάτοχοι Honda, επιθυμούν το σύστημα και στις δίκες τους μοτοσυκλέτες, θα μπορούν να το τοποθετήσουν με έκπτωση.

Το σύστημα της Datatool μάλιστα  δεν θα κάνει μόνο εντοπισμό της μοτοσυκλέτας αν χρειαστεί, αλλά και θα καταγράφει κάθε διαδρομή που εκτελεί η μοτοσυκλέτα, «ανεβάζοντας» τα δεδομένα σε ειδικό cloud. Από εκεί και πέρα, ο αναβάτης θα μπορεί να βλέπει όποτε θέλει, όλα τα στοιχεία που τον ενδιαφέρουν.

Πως σας φαίνεται; Εμείς θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετική κίνηση, με τόσο μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην Αγγλία και δεν κρύβουμε, ότι πολύ θα θέλαμε να δούμε κάτι τέτοιο να γίνεται και στην Ελλάδα, ή και παγκόσμια.