LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παπιά 125 κυβικών έως 2.500 ευρώ

Παπιά 125 κυβικών έως 2.500 ευρώ

- Μέγιστη ευελιξία, αδύνατον να κολλήσεις στην κίνηση
- Χαμηλό κόστος συντήρησης
- Ιδανική λύση για τους επαγγελματίες, μεγιστοποιεί το κέρδος
- Δεν έχεις συμπλέκτη, αλλά δεν χάνεις την απόλαυση της αλλαγής ταχυτήτων

GPX: Πρόλαβε την Προσφορά!

Μέγιστη ευελιξία, αδύνατον να κολλήσεις στην κίνηση

Τα παπιά δεν χαρακτηρίζονται τυχαία βασιλιάδες της κίνησης. Το μικρό βάρος που σπάνια ξεπερνά τα 110 κιλά, οι μαζεμένες διαστάσεις, το μεγάλο κόψιμο τιμονιού και η μικρή απόσταση από το έδαφος τα καθιστούν ιδανικά όταν το ζητούμενο είναι η ευκολία χειρισμών και η μέγιστη ευελιξία. Με ένα παπί είναι εξαιρετικά δύσκολο να εγκλωβιστείς στην κίνηση καθώς το μαζεμένο πλάτος σου επιτρέπει να χωθείς ακόμα και στα πιο στενά περάσματα.
 

Χαμηλό κόστος συντήρησης

Εκτός από το χαμηλό κόστος χρήσης, που προκύπτει από τη μικρή κατανάλωση, που σπάνια ξεπερνά τα 2,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός παπιού είναι το χαμηλό κόστος συντήρησης. Οι τιμές των αναλώσιμων και των ανταλλακτικών είναι ιδιαίτερα προσιτές, ενώ υπάρχουν και πάρα πολλές επιλογές για τα δημοφιλή μοντέλα. Όταν λοιπόν θέλεις κάτι προσιτό που να μπορείς να το συντηρήσεις οικονομικά χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις για ανταλλακτικά, ένα παπί είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή.
 

Μάρκα Μοντέλο Τιμή Κυβικά Ισχύς Hp / Στροφές Βάρος (πλήρες υγρών)
DAYTONA DY 125 RS   119,7 8,5 101
DAYTONA SPRINTER 125   125 8,5 101
DAYTONA VELOS R 125   120 8,5 106
GPX POPz 125   125 Δ.Α. 100
MALAGUTI SPECTRE GP 125   125 9,8 123
SYM VF 125   125 9,7 115

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ιδανική λύση για τους επαγγελματίες, μεγιστοποιεί το κέρδος

Βλέπουμε τα παπιά να είναι η No1 επιλογή των επαγγελματιών του χώρου της διανομής και των μεταφορών. Ένας από τους βασικότερες παράγοντες που τα καθιστούν τόσο δημοφιλή είναι σίγουρα η ευελιξία τους που επιτρέπει στους επαγγελματίες να εξοικονομούν χρόνο σε κάθε διαδρομή και τελικά να κάνουν περισσότερα δρομολόγια μέσα στη μέρα, οπότε να κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Αν σε αυτό προσθέσουμε το χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησης, το κέρδος του επαγγελματία μεγιστοποιείται.
 

Δεν έχεις συμπλέκτη, αλλά δεν χάνεις την απόλαυση της αλλαγής ταχυτήτων

Τα περισσότερα παπιά δεν έχουν συμπλέκτη, απλά κλείνεις το γκάζι και αλλάζεις ταχύτητα. Αυτό προσθέτει πόντους τόσο στην πρακτικότητα, όσο και την ευκολία χειρισμών και μπορεί να βοηθήσει τον νέο αναβάτη να εξοικειωθεί με τους δυο τροχούς. Ταυτόχρονα, ο πιο έμπειρος ή όποιος θέλει να αλλάζει ταχύτητες, δεν θα χάσει αυτή την απόλαυση. Οι τροχοί των 17 ιντσών με τους οποίους είναι εφοδιασμένα περνούν με μεγαλύτερη άνεση από κακοτράχαλους δρόμους ή και χωματόδρομους, προσφέροντας σε αίσθηση μια νότα μοτοσυκλέτας.
 

Moto Traffic Αρναούτογλου: Εξουσιοδοτημένο Service SYM-DAYTONA