Μετά τη δεύτερη θέση στην Ιαπωνία, θέλει μόνο νίκη στον επόμενο αγώνα.

Αποφασισμένος για νίκη

Ο Marc Marquez σκοπεύει να αυξήσει το βαθμολογικό του προβάδισμα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP κάνοντας την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο Phillip Island.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Repsol Honda τερμάτισε δεύτερος στον αγώνα της Ιαπωνίας, πίσω από τον βασικότερο αντίπαλό του στη διεκδίκηση του τίτλου, Andrea Dovizioso, χάνοντας έτσι μέρος της βαθμολογικής του υπεροχής. Όμως διατηρεί ακόμα ένα μαξιλαράκι ασφαλείας 11 βαθμών από τον αναβάτη της Ducati και είναι αισιόδοξος ότι θα κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αυστραλία, καθώς είναι μια από τις αγαπημένες του πίστες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του: «Πηγαίνουμε στην Αυστραλία αποφασισμένοι για το καλύτερο μετά από την Ιαπωνία, όπου καταφέραμε να μαζέψουμε πολύτιμους βαθμούς κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε μια πίστα που παραδοσιακά είναι δύσκολη για εμάς. Ανυπομονώ για αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί το Phillip Island είναι μια εκπληκτική πίστα και μια από τις αγαπημένες μου. Είναι δύσκολη και απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση με πολλές απότομες αλλαγές κατεύθυνσης, αλλά κάθε χρόνο την απολαμβάνω και γενικά πιστεύω ότι είναι καλύτερη πίστα για εμάς από το Motegi. Ελπίζω ο καιρός να είναι καλός. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις ιδανικές ρυθμίσεις και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα.»