Αποκτήστε το GSX250R & GSX250RZ Με Όφελος 900 ευρώ!

Η Suzuki πιστή στην sport παράδοσή της, παρουσιάζει την νέα full fairing μοτοσικλέτα της, GSX250R ABS, σε προνομιακή τιμή, με όφελος απόκτησης που φτάνει τα 900 ευρώ.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η Suzuki προσφέρει φρέσκια εμφάνιση και αίσθηση οδήγησης πραγματικής μοτοσυκλέτας, που την κάνει ιδανική για την εισαγωγή των νέων στον χώρο ή ως ενδιάμεσο βήμα πριν την μετάβαση σε περισσότερα κυβικά. 

Μιας και μοιράζεται το ίδιο όνομα με τα μεγαλύτερα αδέρφια της εταιρίας, ο σχεδιασμός της είναι αντίστοιχα δυναμικός. To GSX250R είναι άνετο τόσο για τον οδηγό, όσο και για τον συνεπιβάτη, ο οποίος  παρ΄ολο που βλέπει το δρόμο αφ` υψηλού, δεν θα αισθανθεί καθόλου άβολα. Η χαμηλή σέλα του οδηγού που βρίσκεται στα 790 χιλ., είναι ιδανική για όλα τα αναστήματα και το αφρώδες της είναι αρκετά μαλακό ώστε να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα πάνω της.



Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας, βασίζεται στο GW 250 Inazuma, αλλά έχει βελτιωθεί με σκοπό την καλύτερη απόδοση στο χαμηλό-μεσαίο φάσμα στροφών και την χαμηλή κατανάλωση, καλύπτοντας τις προδιαγραφές euro 4. Τα 248 κ.εκ του, αποδίδουν 24,7 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 2,3 κιλά ροπής στις 6.500 σ.α.λ., που μεταφέρονται στους τροχούς μέσω ενός κιβωτίου 6 σχέσεων. 



Το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας είναι ατσάλινο σωληνωτό και κρύβεται κάτω από πλαστικά καλύμματα, που το μεγαλύτερο GSX-R. Τον τομέα των αναρτήσεων έχει αναλάβει η ΚΥΒ, η οποία εξοπλίζει τη μοτοσυκλέτα με ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι και ένα μονό αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης. Το φρενάρισμα αναλαμβάνουν μονοί δίσκοι μπροστά και πίσω με διπίστονη και μονοπίστονη δαγκάνα της Nissin αντίστοιχα, που συνδυάζονται με σύστημα ABS της Bosch.

Η GSX250R ABS ήρθε για να προσφέρει απόλαυση σε ένα ευρύ κοινό, με sport εμφάνιση,  ευχρηστία, ευέλικτο χειρισμό και άνετη θέση οδήγησης που ανταποκρίνονται τόσο στις αστικές απαιτήσεις όσο και στις εκτός πόλης διαδρομές. Τώρα δική σας με 3.995 ευρώ