Aprilia Tuareg 660: Κάνε τo μοναδικό με γνήσια αξεσουάρ

Aprilia Tuareg 660: Κάνε τo μοναδικό με γνήσια αξεσουάρ

Μια μεγάλη ποικιλία από γνήσια αξεσουάρ Aprilia σε περιμένει στη Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι για να κάνεις το Tuareg σου ξεχωριστό.

Αντισυμβατικό και πρωτότυπο στη σχεδίαση, ελαφρύ και ισχυρό, το Aprilia Tuareg 660 ξεχωρίζει για τη σχεδίαση του, με την εργονομία να έχει μελετηθεί ειδικά για χρήση εκτός δρόμου, με φαρδύ και ψηλό τιμόνι και πολύ λεπτό κεντρικό μέρος που διευκολύνει τις μετατοπίσεις στη σέλα. Οι μεγάλες διαδρομές των αναρτήσεων και οι ακτινωτοί τροχοί 21-18 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα εγγυούνται την ικανότητα να ξεπερνά κάθε εμπόδιο, αλλά και την άνετη οδήγηση σε όλες τις συνθήκες. To Tuareg τροφοδοτείται έναν  δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα που με χωρητικότητα 660 κυβικών που αποδίδει 80 ίππους.



Στον εξοπλισμό του συναντάμε σύστημα φωτισμού full LED με περιμετρικά DRL, οθόνη TFT 5 ιντσών και το πλούσιο πακέτο ηλεκτρονικών APRC που περιλαμβάνει Ride-by-Wire γκάζι, traction control, ABS που μπορεί να απενεργοποιηθεί και στους δύο τροχούς ή μόνο στον πίσω, ρυθμιζόμενο φρένο κινητήρα και τρεις διαφορετικές χαρτογραφήσεις. Υπάρχουν επίσης τέσσερα ρυθμιζόμενα Riding Modes (urban, explore, off road, individual) ώστε ο αναβάτης να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις και το οδηγικό του στιλ, καθώς και cruise control που αυξάνει την άνεση στις μεγάλες διαδρομές.
 



Είναι αναμφίβολα μια πολύ ξεχωριστή μοτοσυκλέτα με πλούσιο εξοπλισμό, επώνυμα περιφερειακά και δυνατότητες που ξεπερνούν τον μέσο όρο της κατηγορίας. Αν όμως θέλεις να δώσεις τη δική σου πινελιά και να εκτοξεύσεις την πρακτικότητα του Aprilia Tuareg 660 δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι. Εκεί θα βρεις μια μεγάλη γκάμα από γνήσια αξεσουάρ, όπως κεντρικές και πλαϊνές βαλίτσες, βάσεις, συναγερμό, ανεμοθώρακα προστατευτικά κάγκελα, σέλες διαφορετικού ύψους, θερμαινόμενα γκριπς, προβολείς ομίχλης και άλλα που θα το μετατρέψουν στον απόλυτο χιλιομετροφάγο. Επίσης, η Aprilia διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά από προστατευτικό εξοπλισμό και είδη ένδυσης αναβάτη για να τελειοποιήσεις το look σου με υψηλής ποιότητας και κορυφαίας αισθητικής προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 88, Περιστέρι
Τηλ.: 2105713200
 
email: mail1@papalexandrakis.com
Facebook Page: Papalexandrakis_Piaggio
Instagram: papalexandrakis_piaggio
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »