Athensville Scrambler: Ένα αληθινό Scrambler

Το νέο ATHENSVILLE Scrambler εντυπωσιάζει όχι μόνο για την ποιότητα υλικών, τη σχεδίασή του, την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής και σημασία στη λεπτομέρεια, αλλά και για την τιμή αγοράς του. Διαβάστε περισσότερα.

Η Euro Motors, πρωτοπόρος στην εισαγωγή κλασσικών μοτοσικλετών  από το 1994, συνεχίζει την παράδοσή της λανσάροντας τη νέα σειρά μοτοσικλετών ATHENSVILLE, η οποία είναι Ελληνικού σχεδιασμού και ανάπτυξης. Το Scrambler είναι το τελευταίο και κορυφαίο μοντέλο της σειράς, το οποίο αναμένεται να θέσει τα όρια στην κατηγορία του.
 
Το ATHENSVILLE Scrambler είναι «rider-friendly» και θα αγαπηθεί όχι μόνο για την εύκολη και ευχάριστη συμπεριφορά του στο δρόμο και στο χώμα, αλλά και για τον πλήρη εξοπλισμό και χαρακτηριστικά του, που περιλαμβάνουν: δισκόφρενα εμπρός-πίσω, up-side down μπροστινό (που όχι μόνο φαίνεται καλό, αλλά κάνει και την οδήγηση όσο γίνεται πιο άνετη), το φινίρισμα του, την προσοχή στη λεπτομέρεια, το δυνατό κινητήρα του και τις επιδόσεις του (τύπου Suzuki GS125cc EFI, 1 κύλινδρος, 4-χρονο, αερόψυκτο), τη χαμηλή του κατανάλωση, τη μεγάλη αυτονομία, το χαμηλό κόστος συντήρησης κ.λ.π. Επιπλέον το ATHENSVILLE Scrambler θα αγαπηθεί όχι μόνο για τη μοναδική γεωμετρία του, το άψογο φινίρισμα σε κάθε λεπτομέρεια, τη χαμηλή του κατανάλωση, την προσιτή τιμή του, αλλά και για τον ζωηρό και πολύστροφο κινητήρα του. Λόγω των χαρακτηριστικών του το είναι ένα πραγματικό scrambler, που θα το κοιτάξουν με απορία και σεβασμό και τα μεγαλύτερου κυβισμού μέλη της οικογένειας!
 
Κινητήρας και οικονομία πάνε μαζί


 
Το νέο Scrambler διαθέτει τετράχρονο, μονοκύλινδρο κινητήρα Euro-4 με 1 ΕΕΚ και δύο βαλβίδες, που τροφοδοτείται από ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό, EFI της Delphi, και που διακρίνεται από την αξιοπιστία και το χαμηλό κόστος συντήρησης. H ιπποδύναμή του είναι 14PS στις 9.500 σ.α.λ και η απόδοσή του είναι μελετημένη για παροχή ισχύος από τις πολύ χαμηλές στροφές με έμφαση στην οικονομία καυσίμου. Η κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 2,3 lt/100Km και σε συνάρτηση με το χωρητικότητας 14,6 lt ρεζερβουάρ καυσίμου μπορεί και προσφέρει αυτονομία άνω των 600 χιλιομέτρων!
 
Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά



Από όπου και αν το κοιτάξεις, το ATHENSVILLE Scrambler εντυπωσιάζει με το φινίρισμα και τα χαρακτηριστικά του. Από την ανοξείδωτη εξάτμιση τύπου SUPERTRAPP, με το χαρακτηριστικό πανέμορφο τελικό και ήχο, τη σέλα του, τα καθαρόαιμου scrambler φτερά και πλαϊνά πάνελ, την κλασσική λευκή ρίγα στο τεπόζιτο, κλπ. Η ποιότητα βαφής και συναρμογής υλικών βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, αντίστοιχα με αυτά μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού. Οι αλουμινένιοι ακτινωτοί τροχοί έχουν διάμετρο 18 ιντσών εμπρός και 17 πίσω και φέρουν ελαστικά διπλής χρήσης υψηλών προδιαγραφών. Στον τομέα των φρένων διακρίνουμε δισκόφρενα «μαργαρίτα» μπροστά και πίσω, που προσφέρουν συνδυασμένη λειτουργία (CBS – Combined Braking System) για την επίτευξη κορυφαίας ασφάλειας. Διαθέτουν δαγκάνες τριών και δύο εμβόλων μπροστά και πίσω αντίστοιχα, όπως επίσης και σωληνάκια υψηλής πίεσης. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό και οι αναρτήσεις (εμπρός και πίσω) πλήρως ρυθμιζόμενες. Το πιρούνι είναι UPSIDEDOWN και η πίσω ανάρτηση είναι μονοσόκ. Η λειτουργία τους έχει μελετηθεί στα πρότυπα μεγαλύτερων σε κυβισμό μοτοσυκλετών και παρέχουν στιβαρή συμπεριφορά και μεγάλη άνεση τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα.
 
Ο εξοπλισμός κάνει τη διαφορά


 
Το νέο ATHENSVILLE Scrambler είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και όσον αφορά τον εξοπλισμό του περιλαμβάνει:
 
•             Φωτιστικά σώματα LED
•             Δερμάτινη σέλα κλασσικού τύπου
•             Τιμόνι τύπου “original scrambler”
•             Βάση πινακίδας κυκλοφορίας προδιαγραφών Euro-4
•             Αλουμινένια προστατευτική ποδιά κινητήρα
•             Οδοντωτά και αναδιπλούμενα μαρσπιέ
•             Αναδιπλούμενο-σπαστό λεβιέ ταχυτήτων και φρένου
•             Μπαταρία ασφαλείας και μεγάλης διάρκειας ζωής  LITHIUM ION
 
Μοναδική τιμή!
 


Το νέο ATHENSVILLE Scrambler βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και μπορείτε να το αποκτήσετε στην προνομιακή τιμή έκπληξη των 2.480 ευρώ, η οποία είναι μακράν η χαμηλότερη σε όλη των Ευρώπη και η οποία αποτελεί προσφορά της Ελληνικής αντιπροσωπείας. Διατίθεται αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα με την κλασσική άσπρη ρίγα στο ρεζερβουάρ και στάνταρντ την εξάτμιση τύπου SUPERTRAPP. Καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση και η απόκτησή του μπορεί να γίνει μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας ή άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα.



Πληροφορίες για το ATHENSVILLE Scrambler, τα υπόλοιπα μοντέλα μας και το δίκτυο των αντιπροσώπων μας στην επαρχία μπορείτε να λάβετε στα τηλέφωνα της EUROMOTORS, τηλ. 2109010789, 2109010358, 2115705711 ή από τις ηλεκτρονικές σελίδες που μπορείτε να επισκεφθείτε στη διεύθυνση: www.euromotors.gr.