Αυξάνεται η ζήτηση για το Honda GB350

Αυξάνεται η ζήτηση για το Honda GB350

Κυκλοφορεί μόνο σε τρείς αγορές
Προσελκύει το ενδιαφέρον ως scrambler μοτοσυκλέτα
Η Honda το ανανεώνει με νέο χρώμα
Έχει ζήτηση για εισαγωγή στην ευρωπαϊκή αγορά

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Κυκλοφορεί μόνο σε τρείς αγορές

Φαίνεται πως το νέο Honda CB350 H Ness αγαπήθηκε πολύ και γρήγορααπό πολλές ακόμα χώρες εκτός της Ινδίας που πρωτοεμφανίστηκε. Είναι διαθέσιμο σε τρείς αγορές, Ινδία, Ιαπωνία και Αυστραλία με ονομασίες που διαφέρουν ανάλογα. Στην Αυστραλία το μοντέλο κυκλοφορεί με το όνομα GB350, στην Ιαπωνία ως GB350S και στην Ινδία ως H Ness GB350 όπου και ήταν το αρχικό της όνομα. Εκτός των τριών αυτών αγορών, η Honda GB350 φαίνεται να είναι ένα μοντέλο που έχει τραβήξει την προσοχή και άλλων αγορών όπως την ευρωπαϊκή η οποία έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την εισαγωγή του.
 

Προσελκύει το ενδιαφέρον ως scrambler μοτοσυκλέτα

Η HMSI (Honda Motorcycle and Scooter India) εισήγαγε την μοτοσυκλέτα GB350 ως μέρος της προσπάθειάς της να προσελκύσει το ενδιαφέρον μέσα από την αναβίωση του στυλ των κλασικών scrambler μοτοσυκλετών. Αυτή η κατηγορία μοτοσυκλετών, γνωστή για την ευελιξία της τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χώμα, έχει αποκτήσει αρκετή δημοτικότητα στις σύγχρονες αγορές. Ανταποκρινόμενη στην αυξημένη ζήτηση και το ενδιαφέρον για σύγχρονες αισθητικά scrambler, η Honda Ιαπωνίας αποφάσισε να προσθέσει μια ποικιλία από νέα χρώματα στο μοντέλο GB350S. Αυτή η κίνηση είχε ως στόχο να προσελκύσει μια ακόμη μεγαλύτερη ομάδα αγοραστών που εκτιμούν την αισθητική της μοτοσυκλέτας τους το ίδιο όσο και την απόδοσή της. Η επιλογή διαφορετικών χρωμάτων επιτρέπει στους αγοραστές να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ και να κάνουν τη μοτοσυκλέτα τους ακόμα πιο ξεχωριστές.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η Honda το ανανεώνει με νέο χρώμα

Η Honda Ιαπωνίας έχει προαναγγείλει την κυκλοφορία ενός νεου γκρί/ασημί χρώματος της GB350 συνδυάζοντας την κλασική αισθητική με μια σύγχρονη πινελιά. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ενδιαφέρον του κοινού είναι αρκετά έντονο εκφράζοντας την επιθυμία να δουν την GB350 και σε άλλες αγορές. Ωστόσο, παρά τον έντονο ενθουσιασμό και την ζήτηση, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την είσοδο του GB350 σε νέες αγορές. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους όπως οι αγοραστικές προτιμήσεις της εκάστοτε αγοράς ή τα πρότυπα εξαγωγών και εισαγωγών όπως πχ οι ρύποι.
 

Έχει ζήτηση για εισαγωγή στην ευρωπαϊκή αγορά

Η σειρά μοτοσυκλετών της Honda στη κατηγορία των 300cc είναι σχεδιασμένη να εξυπηρετεί αναβάτες που εκτιμούν την απόδοση και την οικονομία που προσφέρει μια μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτα. Αυτή η κατηγορία έχει την ιδιαιτερότητα να απευθύνεται σε αγορές όπου η χρήση μοτοσυκλετών για καθημερινή μετακίνηση είναι δημοφιλής, και η ανάγκη για οικονομική κατανάλωση καυσίμου είναι κρίσιμη. Η Honda έχει δείξει έξυπνη διαχείριση στο πού και πώς κυκλοφορεί τα μοντέλα της, επιλέγοντας αγορές όπου υπάρχει εγγυημένη ζήτηση για μοτοσυκλέτες αυτού του τύπου. Για παράδειγμα, η Ινδία και ορισμένες αγορές της Ασίας είναι ιδανικές για μοντέλα όπως η GB350, καθώς οι μοτοσυκλέτες χρησιμοποιούνται ευρέως και υπάρχει προτίμηση σε μοτοσυκλέτες με μικρότερη κυβική χωρητικότητα λόγω του κόστους και της πρακτικότητας. Ωστόσο, το ενδιαφέρον για αυτή τη μοτοσυκλέτα είναι προφανώς υψηλό και η επέκτασή της σε νέες αγορές θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ρίσκο που αξίζει να παρθεί.