To νέο, επερχόμενο BMW G310 GS 2021

Και έτσι θα είναι, κατά τα φαινόμενα, το BMW G310R του 2021.

BMW G310GS - G310R: Έρχεται η ανανέωση

Έμμεση πλην σαφής επιβεβαίωση, ότι τα δύο μεσαίου κυβισμού μοντέλα της BMW ανανεώνονται για το 2021, έδωσε η εταιρεία με την εμφάνιση «αινιγματικών» φωτογραφιών. Δείτε περισσότερα.

Τo BMW G310R κλείνει αισίως τα 3 χρόνια διάθεσης στις αγορές, ενώ το G310GS βρίσκεται στον 2ο του χρόνο. Σε μια αγορά που τρέχει και εξελίσσεται ραγδαία, η εταιρεία αποφάσισε να ανανεώσει τα δύο μοντέλα, κάτι για το οποίο κυκλοφορούσαν φήμες εδώ και πολλές ημέρες. Να που τώρα, λοιπόν, δημοσιεύονται και οι πρώτες εικόνες των μοντέλων.
 
Πιο συγκεκριμένα, οι δύο «σκοτεινές» φωτογραφίες των μοντέλων δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της BMW Motorrad Ινδίας. Καθόλου τυχαίο, αφού στην χώρα εδράζει η TVS, η κατασκευάστρια εταιρεία των G310, που συνεργάζεται επί σειρά ετών με την BMW. Μάλιστα, το TVS Apache, η σπορ μοτοσυκλέτα της εταιρείας, χρησιμοποιεί το πλαίσιο και το μοτέρ από την σειρά G310 της BMW.
 
Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, είναι φανερό ότι δεν θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στα μοντέλα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υποδεχθούμε τα μοντέλα με νέους χρωματισμούς, καθώς και τα δύο εμφανίζονται με κόκκινο πλαίσιο στις εικόνες. Παράλληλα, η εξάτμιση φαίνεται μεγαλύτερη και στα δύο μοντέλα (πρέπει να συμμορφωθούν με τις Euro5). Παράλληλα, το G310R φαίνεται να φρεσκάρεται ελαφρώς στην εμφάνιση του θυμίζοντας περισσότερο το F900R. Στο G310GS, οι αλλαγές φαίνονται ακόμα μικρότερες με τα γραφικά μόνο να εμφανίζονται νέα.
 
Κάτι που αποκαλύπτουν επίσης οι εικόνες, είναι ότι τα δύο νέα μοντέλα πιθανότατα θα εξοπλιστούν με LED φωτιστικά σώματα, αφήνοντας οριστικά πίσω τις συμβατικές λάμπες των τρεχόντων μοντέλων. Περιμένουμε και περισσότερα…