Στοχεύει πρώτη τριάδα ο Rossi για τον επόμενο αγώνα!

«Βάθρο στην Αυστρία»

Την προσδοκία του να τερματίσει σε μία από τις 3 πρώτες θέσεις του αγώνα εξέφρασε ο Valentino Rossi, μιλώντας λίγο πριν την έναρξη της δράσης στο Red Bull Ring.

Αναμφίβολα, μετά από έναν σκληρό αγώνα flag-to-flag, η 4η θέση που κατέκτησε ο «Γιατρός» δεν ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα και ο ίδιος θα ήθελε κάτι καλύτερο. Μια σημαντική ανάσα ανακούφισης ήρθε στις δοκιμές που ακολούθησαν τον αγώνα, την Δευτέρα, όπου ο Rossi τερμάτισε κάνοντας τον καλύτερο χρόνο.

Με την ψυχολογία του ανεβασμένη, ο Valentino Rossi Μίλησε για τις προσδοκίες του και έκανε λόγο για την κατάκτηση αποτελέσματος, ακόμα και στο βάθρο. «Η πίστα της Αυστρίας δεν είναι καλή για εμάς, αλλά ελπίζω ότι μπορούμε να παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι καλά με την Μ1, τρέχω καλύτερα και είμαι χαρούμενος, ελπίζω ότι θα παλέψω για μια θέση στο podium και τώρα και σε κάθε αγώνα. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοιχτό και είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε»

Ο Rossi συμπλήρωσε τα λεγόμενα του, δηλώνοντας: «Το να επιστρέφεις στην πίστα είναι σημαντικό για εμάς, ειδικά μετά από δοκιμές σαν αυτή της Δευτέρας όπου δοκιμάσαμε πολλά πράγματα. Το Σαββατοκύριακο, ήμασταν γρήγοροι σε όλες τις συνθήκες και η δοκιμή μας βοήθησε να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα.»