Benelli: Έρχεται το νέο τετρακύλινδρο;

Τα σενάρια για παρουσίαση νέας μοτοσυκλέτας με 4κύλινδρο κινητήρα από την Benelli παίρνουν φωτιά, αφού η ίδια η εταιρεία δημοσίευσε εικόνες teasers! Δείτε περισσότερα…

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η Benelli ετοιμάζει ένα μεγάλο βήμα, όπως όλα δείχνουν, παρουσιάζοντας μια νέα μοτοσυκλέτα που θα χαρακτηρίζεται από τετρακύλινδρο εν σειρά κινητήρα. Τα σενάρια, που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετές ημέρες, τώρα φούντωσαν ξανά καθώς η εταιρεία προχώρησε σε δημοσίευση δύο νέων εικόνων γύρω από το project.
 
Πιο συγκεκριμένα, η μία από τις δύο προϊδεάζει για μια νέα μοτοσυκλέτα, η οποία είναι σκεπασμένη κάτω από το κατάλληλο κάλυμμα. Πρόκειται για μια σαφή ανακοίνωση της έλευσης νέας μοτοσυκλέτας, όμως η εικόνα δεν είναι… φωτογραφία, αλλά CGI, δηλαδή ψηφιακή δημιουργία. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι, για την κατηγορία της επερχόμενης μοτοσυκλέτας. Κάποιοι δημοσιογράφοι από το εξωτερικό κάνουν λόγο για adventure ή naked μοντέλο.


 
Παράλληλα, η Benelli δημοσίευσε και μια εικόνα στην οποία φαίνεται (κατάλληλα «πιξελαρισμένος») ένας νέος τετρακύλινδρος κινητήρας. Μορφολογικά, δεν μοιάζει με την μονάδα του TNT 600 ενώ μάλιστα φέρει μια… τρομακτική ομοιότητα, με τον απερχόμενο κινητήρα της MV Agusta Brutale 1000! Κάπως έτσι λοιπόν πυροδοτούνται και νέα σενάρια, περί συνεργασίας Benelli-MV Agusta, με την μορφή της απόκτησης κινητήρα της τελευταίας από την πρώτη. Αυτό όμως ακούγεται ελαφρώς… τραβηγμένο σενάριο για το οποίο καλύτερα ας κρατήσουμε μικρό καλάθι, προς το παρόν.


 
Τι ετοιμάζει η Benelli λοιπόν; Μείνετε συντονισμένοι για να μάθουμε μαζί, αφού το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη έκθεση CIMA, η οποία είναι με απλά λόγια η «Κινεζική EICMA». Η Benelli αναμένεται να παρουσιάσει το μοντέλο στα πλαίσια της. Για να δούμε…