Τροχοί με ακτίνες και ψηλά τοποθετημένο τελικό εξάτμισης.

To TRK 502X στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018

Benelli TRK 502X: Έρχεται στην Ελλάδα!

Η πιο περιπετειώδης έκδοση του δημοφιλούς TRK 502, θα είναι σύντομα στις αντιπροσωπείες της Benelli και αναμένεται να ταράξει τα νερά στα on-off μεσαίου κυβισμού.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Το TRK 502 απέκτησε φανατικό κοινό στη χώρα μας και όχι άδικα αφού συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις επιδόσεις σε ένα ιδιαίτερα προσιτό πακέτο. Στην φετινή Έκθεση Μοτοσυκλέτας έκανε την εμφάνισή της μια πιο adventure έκδοση η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα και από τότε την περιμένουμε με ανυπομονησία. Το TRK 502X διαφοροποιείται στον τομέα των τροχών, αφού οι αλουμινένιες ζάντες των 17 ιντσών έχουν δώσει τη θέση τους σε ακτινωτούς τροχούς 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει ότι το TRK θα μπορεί να περνάει με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία από χωματόδρομους και θα σε πάει πιο μακριά, δίνοντάς σου την ευκαιρία να εξερευνήσεις νέους προορισμούς. Μια ακόμα αλλαγή σε σχέση με το «απλό» ΤRK είναι και το τελικό της εξάτμισης, το οποίο από το κάτω μέρος της μοτοσυκλέτας, έχει μετακομίσει ψηλά στην δεξιά πλευρά.



Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 499.6 κυβικών εκατοστών παραμένει με την ιπποδύναμη να βρίσκεται στους 47 ίππους, ώστε να μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα Α2. Στον τομέα των αναρτήσεων δεν έχουμε αλλαγές με το εντυπωσιακό ανεστραμμένο πιρούνι των 50 χιλιοστών να δίνει διαδρομή 145 χιλιοστά, ενώ πίσω έχουμε ένα αμορτισέρ που ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση και την απόσβεση επαναφοράς, επίσης με διαδρομή 145 χιλιοστά. Οι δοκιμασμένες από την απλή έκδοση λύσεις στον τομέα των φρένων, έχουν περάσει και στο 502 Χ, οπότε εμπρός έχουμε 2 δίσκους 320 χιλιοστών με 4πίστονες δαγκάνες και πίσω έναν δίσκο 260 χιλιοστών με διπίστονη δαγκάνα.



Μπορείτε εδώ να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του TRK 502.

Τα καλά νέα είναι ότι το TRK 502X θα είναι διαθέσιμο στα μέσα του Ιουλίου και στην επίσημη σελίδα της ελληνικής αντιπροσωπίας της Benelli στο Facebook είδαμε ένα πολύ ενδιαφέρον post που ανακοινώνει την άφιξή του προετοιμάζοντάς μας για ένα «Χ-treme καλοκαίρι». Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το πολύ σημαντικό μοντέλο για να μάθουμε και την τιμή του. Σύντομα θα έχουμε νεότερα. Μείνετε συντονισμένοι.