Benelli ΤRK: Γιατί θεωρείται ο αναμορφωτής της Ιταλικής εταιρείας;

Benelli ΤRK: Γιατί θεωρείται ο αναμορφωτής της Ιταλικής εταιρείας;

Η αναβάθμιση του Benelli TRK μέσα από τη δική του πορεία εξέλιξης συνοδεύεται από την ταυτόχρονη αναμόρφωση της Ιταλικής εταιρείας και το πέρασμα της σε μια πιο premium εποχή με έντονα σημάδια εξωστρέφειας.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Χτύπησε κορυφή στις πωλήσεις σε Ιταλία και Ελλάδα

Το Benelli TRK κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση στις παγκόσμιες αγορές μοτοσυκλέτας, από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε και αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα Adventure μοντέλα διεθνώς στην μεσαία κατηγορία, εδραιώνοντας το δικό του φανατικό κοινό. Σημαντικότερο δείγμα το 502, μια μοτοσυκλέτα που ξαναέφερε μια Ιταλική εταιρεία στην κορυφή των πωλήσεων μετά από πολλά χρόνια, ξεπερνώντας μάλιστα παραδοσιακά ονόματα του χώρου στις κατηγορίες αυτές, όπως την BMW GS. Ίδια εικόνα και στη χώρα μας, με το TRK να βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων από τα πρώτα χρόνια παρουσίας του στην αγορά, καθόλου τυχαίο για μια εταιρεία με ιστορία 100 και πλέον χρόνων στην μοτοσυκλέτα.

Κατάφερε να γίνει mainstream και premium ταυτόχρονα

Το Benelli TRK ξεκίνησε ως μια καλή μοτοσυκλέτα σε προσιτή τιμή αλλά δεν έμεινε εκεί. Μια εταιρεία με την τεχνογνωσία της Benelli, κατάφερε να προσφέρει ακόμα περισσότερα σε άκρως ανταγωνιστική σε τιμή, χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα. Και αυτός είναι ένας τομέας που έχει αναγάγει το TRK σε μια premium επιλογή στην κατηγορία του και είναι τελικά και αυτό που ψάχνει ο καταναλώτης. Αγοράζεις μια «πιο μοτοσυκλέτα» που συνεχίζει να αποτελεί μια value for money επιλογή αλλά βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω σε ποιότητα κατασκευής, χτυπώντας στα ίσια ακριβότερους αντιπάλους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επανέφερε τη Benelli στο χάρτη των adventure

Το TRK είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας καθώς ανήκει στη δημοφιλέστερη κατηγορία αυτή των adventure μοτοσυκλετών. Η Benelli θέλησε να εξαργυρώσει την επιτυχία του μοντέλου, επεκτείνοντας τη γκάμα προς τα κάτω αλλά και προς τα πάνω.  Έτσι εκτός από το TRK 251 που είναι η entry-level επιλογή στην κατηγορία, η μεγαλύτερη έκδοση του 702 μπαίνει σφήνα στα μεγάλα μοντέλα περιπέτειας, προσφέροντας αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και μεγαλύτερες δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου. Το 702 είναι βαρόμετρο εξέλιξης μιας συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης της Ιταλικής εταιρείας που φανερώνει και τις προθέσεις της να ανέβει ακόμα πιο ψηλά. 

Προσφέρει ότι ακριβώς ζητάει ο κάθε αναβάτης

Φέρνοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο περιπέτειας για όλους, ακόμα και αναβάτες με δίπλωμα A2, με το value-for-money ως βασική αρετή που διέπει την κατασκευή του, το TRK έχει εδραιωθεί ως μια top επιλογή στην κατηγορία, κάνοντας διαρκή επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Τα βασικά του όπλα; ¶νετη θέση οδήγησης με σωστή ανεμοκάλυψη, πλήρης εξοπλισμός που δεν μπορείς να αγνοήσεις, μέγιστη ασφάλεια με επώνυμα περιφερειακά, δύο εκδόσεις με ζάντες 17 ιντσών και πιο ασφάλτινο προσανατολισμό η μία και ακτινωτές ζάντες 19-17 η δεύτερη πιο χωμάτινη. Και φυσικά 3 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης για ξέγνοιαστα χιλιόμετρα.