Παλαιότερη ψηφιακή δημιουργία, για ένα πιθανό scooter από την Ducati.

Ο Claudio Domenicai

«Βόμβα» Domenicali για scooter από την Ducati!

Τι αποκάλυψε ο επικεφαλής της Ducati για την έλευση ενός νέου mega scooter από την Μπολόνια; Διαβάστε εδώ!

Ο Claudio Domenicali είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να ανάψει «φωτιές» σε απόχρωση κόκκινη όπως τα Ducati, όταν προβαίνει σε δηλώσεις. Ο «ισχυρός άνδρας» της Ducati δηλώνει κατά παντός επιστητού και αυτή την φορά, μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης του εξωτερκού, επιβεβαίωσε θα λέγαμε την έλευση, ενός ακόμα V4 μοντέλου, αλλά και maxi scooter!

Ναι, καλά διαβάσατε.  Ο Claudio Domenicali δέχθηκε ερώτηση από δημοσιογράφο, σχετικά με την πιθανότητα παρουσίασης νέου Mega Scooter από την Ducati και όπως αναφέρουν οι ξένοι συνάδελφοί μας, «δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το χαμόγελό του»! Πιο συγκεκριμένα, ο Domenicali ερωτήθηκε «πως και μια ιταλική εταιρεία, από την χώρα που γέννησε τα scooters και έχει την μεγαλύτερη αγορά scooters στον κόσμο, δεν έχει παρουσιάσει ένα scooter ακόμα». Η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής: «Είναι ένα άκρως απόρρητο σχέδιο!»



Τι σας λέει εσάς, αυτή η φράση; Εμάς, μας λέει μια φορά ότι στην Ducati σκέφτονται ήδη, την πιθανότητα για νέο scooter, και φυσικά στην κατηγορία των Mega μοντέλων. Και αυτό είναι λογικό: Μπορεί η μετάβαση σε ένα τέτοιο μοντέλο να δυσαρεστήσει κάποιους φανατικούς Ducatisti, όμως είναι μια κίνηση λογική από άποψης εμπορικότητας. Ας μην ξεχάσουμε, ότι πολλοί αντιμετώπισαν την Panigale V4 με σκεπτικισμό, όμως 1 χρόνο μετά την παρουσίασή της, η νέα μοτοσυκλέτα τυχγάνει παγκόσμιου σεβασμού.

Ο Domenicali ερωτήθηκε στην ίδια συνέντευξη, σχετικά με νέο V4 Streetfighter από την Ducati. Οι φήμες για αυτό το μοντέλο έχουν ξεκινήσει, από την αινιγματική δήλωση συμμετοχής της εταιρείας στο Pikes Peak. Όταν λοιπόν ο Domenicali δέχθηκε την αντίστοιχη ερώτηση, μαζί με την υπογράμμιση του δημοσιογράφου ότι «οι αναβάτες ζητούν ένα V4 Streetfighter», απάντησε: «Τότε, θα έρθει όσο πιο σύντομα γίνεται»! Ετοιμαστείτε για… αποκαλύψεις!

Αλήθεια, πως θα μπορούσε να είναι ένα mega scooter από την Ducati; Θα χρησιμοποιούσε κάποιον «λογικό» για την κατηγορία κινητήρα, όπως π.χ. έναν μονοκύλινδρο ή δικύλινδρο μεσαίου κυβισμού; Ή μήπως θα βλέπαμε μια ακόμα χρήση για τον γνωστό Testastretta, σε ένα mega scooter που θα διαστρέβλωνε την λογική και τα όρια της κατηγορίας στοχεύοντας στην κορυφή; Μένει μόνο να δούμε αν ο κύριος Claudio, «τηρήσει» τα όσα είπε.