O Chris Toon.

Chris Toon: Παράλυτος για να σώσει ποδηλάτες

Ο Βρετανός μουσικός Chris Toon έμεινε παράλυτος από την μέση και κάτω, προσπαθώντας να μην πέσει πάνω σε ποδηλάτες μετά από απώλεια ελέγχου της μοτό του. Διαβάστε για την συγκινητική ιστορία του.

Μερικές φορές, κάποιοι άνθρωποι είναι άτυχοι, παρά όλες τις καλές προθέσεις τους. Μια περίπτωση τέτοια είναι και ο βρετανός Chris Toon, μετά από ατύχημα με την μοτοσυκλέτα του. Ο Τoon, μετά από ένα ατύχημα με την μοτοσυκλέτα του, προσπάθησε να αποφύγει να πέσει πάνω σε μια σειρά ποδηλάτες, με αποτέλεσμα ο ίδιος να πέσει σε ένα χαντάκι 10 μέτρων και να μείνει παράλυτος από την μέση και κάτω.

Ωστόσο, μία φίλη και συνάδελφος του, η Rachel Richardson, έμαθε την ιστορία του και αποφάσισε να βοηθήσει, ξεκινώντας έναν λογαριασμό crowdfunding για να συγκεντρώσει χρήματα για την βοήθεια του Toon. H ανταπόκριση ήταν συγκλονιστική: Με αρχικό στόχο τις 15.000 λίρες, η καμπάνια συγκέντρωσε 26.000 λίρες για την βοήθεια του άτυχου ¶γγλου.

Τι δήλωσε ο ίδιος για το γεγονός; «Αν είχα πέσει στους ποδηλάτες, θα ήμουν αλλού τώρα. Μπορεί να είχα σκοτώσει 2 η 3 από αυτούς, μπορεί να είχα περάσει μέσα από όλους τους. Είμαι ευχαριστημένος που κανείς τους δεν έπαθε κακό»

Ο 32χρονος Toon δεν έχει πρώτου βαθμού συγγενείς, ενώ μέχρι τώρα ζει με την σύντροφό του Sarah Knight. Δυστυχώς, είναι αβέβαιο αν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά, ωστόσο τα χρήματα από τις δωρεές ήταν κάτι παραπάνω, από αυτό που είχε αυτή την στιγμή ανάγκη. Μια πραγματικά συγκλονιστική ιστορία ηρωισμού και ψυχικής δύναμης...