Για άλλη μια φορά ο Cal Crutchlow κάνει αιχμηρές δηλώσεις, αυτή τη φορά κατά της Aprilia.

Crutchlow εναντίον Aprilia!

O αναβάτης της LCR Honda καταδίκασε την απόφαση της Aprilia να διώξει τον Sam Lowes στο τέλος της σεζόν και εξαπέλυσε επίθεση στις πρακτικές της ομάδας.

Ο συμπατριώτης αλλά και φίλος του νεαρού Sam Lowes, Cal Crutchlow, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του για τον τερματισμό του συμβολαίου του πρώτου, με την Aprilia. Ο Crutchlow πιστεύει ότι η ομάδα «φέρθηκε στον Lowes σαν σκ..ά», ενώ χαρακτηρίζει την κίνηση «ντροπιαστική»

«Είναι ντροπή» δήλωσε ο ίδιος. «Πως αλλιώς να το πω! Τι περίμεναν από τον Lowes να κάνει την πρώτη του χρονιά στα GP, σε ένα πακέτο που δεν είναι πχ. μια Yamaha; Δώστε του χρόνο και θα είναι καλύτερος του χρόνου. Είναι η πρώτη του φορά στις περισσότερες πίστες με μια μοτοσυκλέτα Moto GP, αν δείτε την δική μου πρώτη χρονιά σε σύγκριση με αυτή του Lowes είναι πιθανόν χειρότερη!»

Ο Crutchlow συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Ξέρουμε ότι του φέρθηκαν σαν σκ...ά. ξέρουμε ότι η μοτοσυκλέτα δεν έπαιρνε μπροστά, ο αρχηγός της ομάδας δεν είναι καλός, υπάρχουν εκατό διαφορετικοί λόγοι και το μόνο που έκαναν ήταν να του κόβουν το ηθικό, κάθε φορά [...] Είμαι απόγοητευμένος για αυτόν, αλλά από μια άλλη οπτική χαίρομαι που έστω και έτσι, έφυγε από εκείνη την άθλια κατάσταση»

Γνωστός για τον απροκάλυπτο λόγο του, ο Crutchlow είπε και άλλα πολλά, στηλιτεύοντας την απόφαση της ομάδας να αντικαταστήσει τον Lowes με τον Scott Redding, για τον οποίο είπε τα εξής: «Δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερος από τον Sam. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο» Εσείς τι λέτε, για αυτά που υποστηρίζει ο θερμόαιμος ¶γγλος;