net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι αναρτήσεις που προέρχονται από την WP μπορούν να μεταμορφώσουν την μοτοσυκλέτα, με ένα απίστευτο εύρος ρυθμίσεων.

Αναρτήσεις: Μεγάλες δυνατότητες!

Triumph Semi-Active Suspension ή πιο απλά TSAS ονομάζονται οι ηλεκτρονικά ελεγχόμενες ημι-ενεργητικές αναρτήσεις που φέρουν οι κορυφαίες εκδόσεις του ανανεωμένου Tiger Explorer-στις βασικές εκδόσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες με το χέρι. 
Οι εν λόγω αναρτήσεις προέρχονται από την WP και δίνουν τη δυνατότητα στον αναβάτη να αλλάξει την “προσωπικότητα” του βρετανικού mega on-off ανάλογα με τις απαιτήσεις-από πολύ μαλακό set up για εκτός δρόμου χρήση έως και ιδιαίτερα σφιχτό για δρόμο με στροφές. Απόσβεση και επαναφορά ρυθμίζονται αυτόματα, ενώ το ίδιο ισχύει και για το ελατήριο του αμορτισέρ, ανάλογα με την επιλογή του αναβάτη. 

Η προφόρτιση ρυθμιζεται με την κεντρική μονάδα ελέγχου να λαμβάνει υπόψη της, τόσο το βάρος της μοτοσικλέτας όσο και οποιοδήποτε άλλο βάρος υπάρχει πάνω στο Explorer-αναβάτης, συνεπιβάτης, αποσκευές.  Κάθε επιλογή δίνει στις αναρτήσεις ένα προκαθορισμένο set up, στο οποίο όμως γίνονται διαρκώς μικρορυθμίσεις σε πραγματικό χρόνο βάσει των στοιχείων που συλλέγει η μονάδα μέτρησης αδρανειακών δυνάμεων, IMU. Παράλληλα ο αναβάτης έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στις… δικές του μικρορυθμίσεις σε κάθε προκαθορισμένο set up, ξεκινώντας από το πιο μαλακό και φτάνοντας στο πιο σκληρό σε εννέα διαφορετικές διαβαθμίσεις. Είπατε κάτι για εύρος ρυθμίσεων…;

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ