Αποτελεσματική προστασία κάτω από όλες τις συνθήκες

Dainese Carve Master 2: Το jacket των 3 εποχών

Δες τώρα πώς η ιταλική εταιρεία κατάφερε να φτιάξει το απόλυτο μπουφάν 3 εποχών.

Το Carve Master 2 είναι ένα μπουφάν τουριστικής χρήσης που χάρη στα υλικά τελευταίας τεχνολογίας και τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Διατηρεί την σπορ εμφάνιση, που έχουν όλα τα μπουφάν της Dainese και προσφέρει αποτελεσματική προστασία από το κρύο, χωρίς να είναι βαρύ και άβολο. Είναι κατασκευασμένο από υπερσύγχρονα υφάσματα 3D-Stone και Mugello, τα οποία συνδυάζουν την κορυφαία αντοχή στην τριβή με το χαμηλό βάρος.


Για την ολοκληρωμένη προστασία του αναβάτη φροντίζουν τα πιστοποιημένα προστατευτικά στους αγκώνες, ενώ στους ώμους υπάρχουν άκαμπτες πλάκες που καλύπτονται με ύφασμα. Επίσης, διαθέτει υποδοχές για διπλά προστατευτικά στο στήθος, ενώ έχει αναμονή για G1 και G2 προστατευτικό πλάτης. Τα ανακλαστικά σημεία που φέρει κάνουν πιο ορατό τον αναβάτη το βράδυ, βελτιώνοντας έτσι τα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας.



Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο jacket που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Για αυτό φροντίζουν οι αεραγωγοί στο στήθος, την πλάτη και τα μανίκια, η αφαιρούμενη θερμική επένδυση, αλλά και το αποσπώμενο θερμικό κολάρο. Στην κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί αναπνέουσα και αδιάβροχη μεμβράνη GORE-TEX, ενώ το εξωτερικό ύφασμα έχει δεχθεί ειδική επεξεργασία, ώστε να αντέχει στο νερό.


Η προσεκτικά μελετημένη σχεδίαση του επιτρέπει να προσαρμόζεται σε κάθε σωματότυπο. Για αυτό φροντίζουν οι ιμάντες ρύθμισης στη μέση και τα μανίκια, ενώ μπορούν να ρυθμιστούν και οι καρποί. Στο κάτω μέρος του Carve Master 2 υπάρχει ελαστικό κορδόνι που δεν αφήνει τον αέρα να εισχωρήσει, αλλά και φερμουάρ σύνδεσης με παντελόνι εσωτερικά.


Φυσικά, από ένα jacket αυτού του επιπέδου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αποθηκευτικοί χώροι. Έτσι, διαθέτει 2 εσωτερικές και 4 εξωτερικές τσέπες, από τις οποίες οι 2 είναι πλήρως αδιάβροχες, αλλά και μια μεγάλη τσέπη στο πίσω μέρος. Τέλος, μια ακόμα τσέπη υπάρχει στην εσωτερική θερμική επένδυση. Το βάρος του είναι μόλις 2,3 κιλά και διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα, ενώ υπάρχει και σε γυναικείο.


Για περισσότερες πληροφορίες και πολλά ακόμα κορυφαία προϊόντα μπείτε στο www.dainese.com.