Παραμένει στα χέρια της Volkswagen, σύμφωνα με την ίδια, η Ducati...

Δεν πωλείται η Ducati!

...ή έτσι μας λένε, από την Volkswagen Group, καθώς οι Γερμανοί αρνούνται κατηγορηματικά τις φήμες περί πώλησης της εταιρείας μοτοσυκλετών, παρά τα παγκόσμια σενάρια!

Τελικά, η υπόθεση της Ducati γίνεται...σήριαλ! Μετά από εκφράσεις ενδιαφέροντος από πολλές εταιρείες, του χώρου και μη, πολλές τρανταχντές δηλώσεις και σενάρια από τον τύπο, η Volkswagen σβήνει τα φώτα στο «πάρτι» που γίνεται γύρω από το όνομα της Ducati! Στα τελευταία νέα από το πρακτορείο Reuters, η Γερμανική κατασκευάστρια λέει ότι, απλά, η Ducati δεν πωλείται.

Η πληροφορία έρχεται, σύμφωνα με το πρακτορείο, από την ίδια την επιτροπή επιτήρησης, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους της διοίκησης και του εργατικού δυναμικού της εταιρείας. Αντιπρόσωπος της VW φέρεται, μάλιστα, να έκανε και τις παρακάτω δηλώσεις: «Δεν θα εγκρίνουμε πώληση ούτε της Ducati, ούτε της Renk ούτε και της ΜΑΝ. Όσοι διαβάζουν τα οικονομικά μας αποτελέσματα για το μέσο του χρόνου, μπορούν να καταλάβουν γιατί. Δεν χρειαζόμαστε χρήματα και οι θυγατρικές μας δεν είναι ελεύθερες για τους καιροσκόπους εκεί έξω»!

Κάποια επίσημη ανακοίνωση σε πιο τελική μορφή, ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει και καλό θα ήταν να περιμένουμε ακόμη. Η φημολογία για την πώληση της Ducati ξεκίνησε πέρσι, καθώς θεωρήθηκε ότι η Ιταλική εταιρεία θα γινόταν ο «αποδιοπομπαίος τράγος», προκειμένου η VW να αντεπεξέλθει στα πρόστιμα του Dieselgate.