• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δοκιμή αδιάβροχο σετ Winger RS43: Με ελαστική σούρα στα μανίκια

Αντιμετώπισε αποτελεσματικά τη βροχή και τον αέρα με το πρακτικό σετ της Winger.

Η βροχή είναι ένας από τους πιο σημαντικούς εχθρούς ενός αναβάτη καθώς έχει να αντιμετωπίσει τους βρεγμένους και ολισθηρούς δρόμους, αλλά και να προστατευτεί από το ίδιο το νερό, το οποίο δεν πρέπει να φτάσει στα ρούχα του. Τα περισσότερα μπουφάν μοτοσυκλέτας εμποδίζουν το νερό να περάσει για λίγη ώρα, οπότε χρειάζεσαι κάτι 100% αδιάβροχο για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τη βροχή. Το να είσαι βρεγμένος και να κρυώνεις δεν είναι απλά ενοχλητικό, αλλά μπορεί να γίνει επικίνδυνο καθώς αποσπάται η προσοχή σου και μειώνεται η ταχύτητα των αντιδράσεών σου. Ένα αδιάβροχο σετ που πιάνει λίγο χώρο και μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου είναι  η ιδανική λύση και η Winger παρουσίασε το νέο αδιάβροχο σετ RS43 που αποτελείται από πανωφόρι και παντελόνι, το οποίο παραλάβαμε από την Πατμανίδης A.Ε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Eλαστική σούρα εσωτερικά στο τελείωμα του μανικιού

Το σετ έρχεται σε μια πρακτική συσκευασία που κλείνει με zip και μπορείς να αφαιρέσεις τον αέρα, ώστε να πιάνει ελάχιστο χώρο και να τα έχεις πάντα μαζί σε κάποια βαλίτσα ή σακίδιο. Το πολυεστερικό ύφασμα θυμίζει νιτσεράδα και το πανωφόρι έχει θερμοκολλημένες ραφές, που είναι οι μόνες που μπορούν να εγγυηθούν την απόλυτη στεγανοποίηση. Το κλείσιμό του γίνεται με φερμουάρ το οποίο καλύπτεται από ύφασμα, το οποίο στη συνέχεια «ασφαλίζει» με κουμπιά, οπότε η εισροή νερού από εκείνο το σημείο είναι αδύνατη. Εξωτερικά υπάρχουν δυο ευρύχωρες τσέπες, οι οποίες δεν έχουν κάποιο κουμπί, αλλά το μεγάλο κομμάτι υφάσματος που καλύπτει το άνοιγμά τους εγγυάται ότι τα αντικείμενα θα μείνουν μέσα και το νερό έξω. Αεραγωγοί στην πλάτη φροντίζουν για τη σωστή διαπνοή, ώστε να μην ιδρώνεις φορώντας το. Στο εμπρός και το πίσω μέρος υπάρχει φαρδιά ανακλαστική λωρίδα που κάνει πιο ορατό τον αναβάτη στις συνθήκες χαμηλής ορατότητας που επικρατούν όταν βρέχει. Μια πολύ χρήσιμη λεπτομέρεια είναι η ελαστική σούρα εσωτερικά στο τελείωμα του μανικιού που «σφραγίζει» πάνω από το γάντι και δεν αφήνει το νερό να περάσει.

Περνώντας στο παντελόνι, αυτό είναι κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό με τις ραφές να είναι επίσης θερμοκολλημένες. Στη μέση υπάρχει ελαστική σούρα για εύκολο – βάλε βγάλε. Θα θέλαμε το άνοιγμα στα μπατζάκια να ήταν πιο μεγάλο, ώστε να περνά με μεγαλύτερη ευκολία το παπούτσι ή η μπότα σου. Εκεί υπάρχει και κουμπί ώστε να κλείνει σωστά και να μην ανεμίζει. Το παντελόνι δεν έχει τσέπες, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει καθώς αυτές δεν θα ήταν εύκολα προσβάσιμες από τη στιγμή που το πανωφόρι είναι αρκετά μακρύ για μέγιστη κάλυψη και θα τις «έκρυβε».


 

​​​​​​​Η άποψή μας

Το αδιάβροχο σετ της Winger είναι μια προσιτή και ολοκληρωμένη πρόταση για την προστασία σου από τη βροχή. Δεν πιάνει πολύ χώρο για να το έχεις πάντα μαζί σου, είναι αποτελεσματικό και πρακτικό, ενώ η ποιότητα κατασκευής δείχνει ότι θα σε συντροφεύει για πολλούς χειμώνες.

Ολοκληρωμένο σετ με πανωφόρι και παντελόνι
Ελαστική σούρα στα μανίκια
Διάτρητη φόδρα για σωστό εξαερισμό.
Αδιάβροχες τσέπες

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15,
10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ,

Ρωτήστε περισσότερα