Ducati Monster 821: Έρχεται με μεγάλες αλλαγές

Για πρώτη φορά χωρίς πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, το Ducati Monster 821 αναμένεται να ντεμπουτάρει ολικώς ανανεωμένο, το επόμενο διάστημα. Δείτε τι γνωρίζουμε…

Ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην ιστορία του το Ducati Monster; Η εμβληματική naked μοτοσυκλέτα της Ducati, που αναδείχθηκε σε icon του δίτροχου, έχει ιστορία 27 χρόνων και πυλώνας του αποτελούσε πάντα, το πλαίσιο-χωροδικτύωμα η Trellis. Φαίνεται ότι η Ducati είναι πια έτοιμη για μια ακόμα μεγάλη αλλαγή στην ιστορία της. Πιο συγκεκριμένα, το επόμενο Monster 821 ΔΕΝ θα φέρει χωροδικτύωμα!
 
Τις τελευταίες ώρες, περισσότερες φήμες για την έλευση του επόμενου Ducati Monster 821, μαζί με δύο σχέδια που μπορείτε να δείτε παραπάνω. Δεν είναι η πρώτη φορά που η είδηση απασχολεί τα μέσα του ειδικού τύπου, αφού το νέο Monster 821 είχε εμφανιστεί και σε δοκιμές στο δρόμο. Τώρα όμως, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο συγκεκριμένα χάρη στα σχέδια αλλά και «εσωτερικές πληροφορίες» για τις προθέσεις της Ducati.
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες, η Ducati ανανεώνει το μοντέλο της, με στόχο την μείωση βάρους λόγω του πλαισίου αλουμινίου, το οποίο θα δώσει και μια γεύση «Panigale» στην εικόνα του μοντέλου. Το Monster 821 θέλει να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το KTM 790 Duke, Triumph Street Triple και Yamaha MT-07 και -09, ερχόμενο φρεσκαρισμένο μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας. Φυσικά θα πρέπει να εναρμονιστεί και με τις προδιαγραφές Euro5, άρα περιμένουμε και αλλαγές, μικρές ή μεγάλες, σε μηχανολογικό επίπεδο.
 
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…