ESF E-Ride F9S: Με συναγερμό και Top case στον στάνταρ εξοπλισμό
ESF E-Ride F9S: Με συναγερμό και Top case στον στάνταρ εξοπλισμό
  • ESF E-Ride F9S: Με συναγερμό και Top case στον στάνταρ εξοπλισμό
  • ESF E-Ride F9S: Με συναγερμό και Top case στον στάνταρ εξοπλισμό

ESF E-Ride F9S: Με συναγερμό και Top case στον στάνταρ εξοπλισμό

- Με τελική ταχύτητα τα 90χλμ/ώρα.
- Ηλεκτροκινητήρας 4000W των 40ΑΗ και των 72ΑΗ.
- Συναγερμός & Top case στον στάνταρ εξοπλισμό.
- “Get to the future”.

ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.

Με τελική ταχύτητα τα 90χλμ/ώρα

Τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν αρχίσει να πολλαπλασιάζονται στα ελληνικά εδάφη όπου πλέον έχουν αρχίσει και οι εταιρείες δικύκλων να βγάζουν περισσότερα μοντέλα. Το ESF E-Ride F9S συνδυάζει μία αξιοπρεπέστατη τελική ταχύτητα των 90 χιλιομέτρων την ώρα για να κινείται με ασφάλεια στο κλεινόν άστυ. Ο μεγαλύτερος προβληματισμός είναι πόση ώρα θα κάνουν να φορτίσουν οι μπαταρίες και αν μπορούν να βγουν από το δίτροχο για να φορτιστούν σε έναν χώρο πιο προσιτό, όπως στο σπίτι μας. Οπότε έχουμε και λέμε, αποτελείται από 2 μπαταρίες λιθίου, που είναι αποσπώμενες και ο χρόνος φόρτισης που θα χρειαστούν για να έρθουν στο 100% πλήρης φόρτισης είναι 6-8 ώρες.

Ηλεκτροκινητήρας 4000W των 40ΑΗ και των 72ΑΗ

 Για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος το F9S εξοπλίζεται με δύο εκδόσεις με ονομαστική ισχύ ηλεκτροκινητήρα 4.000 Watt. Η μία έκδοση είναι εξοπλισμένη με 2 αποσπώμενες μπαταρίες λιθίου των 20AH και η άλλη των 36ΑΗ. O «Βενιαμίν» των 40ΑΗ θα μας προσφέρει αυτονομία 70-80 χιλιόμετρα με μία πλήρη φόρτιση και ο «Γολιάθ» των 72ΑΗ θα αγγίξει τα 120-150 διανυθέντων χιλιομέτρων. Οι διαφορές που συναντάμε ως προς το βάρος που τις χωρίζουν είναι 10 κιλά, μιας και ο μικρός της παρέας είναι στα 79 κιλά και μεγάλος στα 89 κιλά. Ισχυρές είναι οι διαθέσεις του ως το αποτελεσματικό φρενάρισμα, καθώς διατίθεται με μία δισκόπλακα των 220 χιλιοστών εμπρός και μία αντίστοιχα πίσω σε σχήμα μαργαρίτα. Το φιλτράρισμα των ελληνικών δρόμων παίρνουν στους «ώμους» τους, ένα τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και δύο αμορτισέρ πίσω. Η ομαλή κύλιση επιτυγχάνεται μέσω  των αραχνοΰφαντων 12Ά ιντσών τροχών από χυτό αλουμίνιο με διάσταση ελαστικού 120/70 μπρος-πίσω.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συναγερμός & Top case στον στάνταρ εξοπλισμό

Η ευκολία χρήσης σε καθημερινό επίπεδο είναι το σημείο που θέλουνε να δώσουνε ως βασικό στοιχείο στο F9S, για αυτό και εξοπλίστηκε με επίπεδο πάτωμα διά λειτουργικούς σκοπούς φορτώματος. Οι επιπλέον αποθηκευτικοί χώροι που χρειάζονται τέτοια οχήματα, η E-Ride αντιπροσωπευόμενη στην Ελλάδα από την ESF, το έχει εξοπλίσει με μία κεντρική βαλίτσα στον στάνταρ εξοπλισμό του. Το μεγαλύτερο μέρος αναβατών θα βολευτεί πάνω στην σέλα του, μιας και αποτελείται από καλό αφρώδες υλικό και θα πατήσει με ευκολία στο έδαφος από τα 766 χιλιοστά που είναι το ύψος ανάμεσα τους. Με σύγχρονές πινελιές να το συντροφεύουν καθώς είναι εξοπλισμένο με LED φωτιστικά σώματα και συναγερμό, επίσης, στον στάνταρ εξοπλισμό. Η μορφή του ταχυμέτρου έχει ψηφιακή εμφάνιση και το πάνελ οργάνων παρέχει χρήσιμες πληροφορίες ως προς την λειτουργία του Scooter.

“Get to the future”

Ένα πολύ ωραίο σλόγκαν Get to the future” διακρίνουμε στο κάτω μέρος της ποδιάς των πλαϊνών πλαστικών που αντιπροσωπεύει το F9S αλλά και το σκεπτικό της νέας εποχής με την ηλεκτροκίνηση. Τελικά, «Ματιά» ή «ολοταχώς» επιτάσσει η εποχή της γρήγορης πληροφορίας και εξέλιξης της περιβαντολλογικής διαχείρισης προς το μέλλον…; Αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί καιρό να το μάθουμε. Για την ώρα οι διαστάσεις του F9S θα μας απογειώσουν θετικά ως προς την ευελιξία του, καθώς ανέρχονται στα 1.954 χιλιοστά σε μήκος, 762 χιλιοστά σε πλάτος και 1.073 χιλιοστά σε ύψος. Τέλος, μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα κατηγορίας Α1 και προσφέρει 2 χρόνια εγγύηση, συνοδευόμενη με τις δύο χρωματικές επιλογές, σε ασημί ή μαύρο.

Η τιμή του ESF E-Ride F9S 40ΑΗ είναι 3.959,00 ευρώ και του 72ΑΗ είναι στα 4.560,00 ευρώ.