Εγκαίνια νέου καταστήματος Husqvarna

Η Wolf racing αντιπροσωπεύει πλέον τα μοντέλα της Husqvarna και στις 29 Μαΐου πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Λεωφόρο Μεσογείων 235 στο Νέο Ψυχικό.

    Με το ολοκαίνουργιο Vitpilen 701 να σε καλωσορίζει και να τραβάει την προσοχή μπροστά από την είσοδο του καταστήματος, οι φίλοι της ιστορικής εταιρίας και όχι μόνο απόλαυσαν τις μοτοσυκλέτες τόσο εντός όσο και εκτός του καταστήματος υπό την συνοδεία μουσικής και των απαραίτητων σνακ.
   

    Η Husqvarna έχει επιστρέψει δυναμικά, έχοντας πλέον στην γκάμα της την σειρά vitpilen και svartpilen η οποία δίνει νέα πνοή στην εταιρία, χωρίς φυσικά να λείπουν τα μοντέλα endurο και MX στα οποία ανέκαθεν ξεχώριζε.  


   
    Στο μπροστινό μέρος του καταστήματος συναντάμε την έκθεση με τις μοτοσυκλέτες του 2018 και διάφορα αξεσουάρ, ενώ ακριβώς από πίσω βρίσκεται το συνεργείο που αναλαμβάνει ότι έχει να κάνει με την συντήρηση, επισκευή ή την βελτίωση της μοτοσυκλέτας και φυσικά με τις αναρτήσεις. Έναν τομέα στον οποίο η Wolf Racing διαπρέπει, χάρη στην εμπειρία του Γιώργου Παρασκευά και στην συνεργασία με τις καλύτερες εταιρίες του χώρου.