Εγκαινιάζει το νέο της Site η Kawasaki Greece
Εγκαινιάζει το νέο της Site η Kawasaki Greece
  • Εγκαινιάζει το νέο της Site η Kawasaki Greece
  • Εγκαινιάζει το νέο της Site η Kawasaki Greece

Εγκαινιάζει το νέο της Site η Kawasaki Greece

Το νέο site της Kawasaki Greece προσφέρει ένα ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον, στο οποίο ο αναγνώστης μπορεί να βρει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας, τα γνήσια αξεσουάρ, ανταλλακτικά και υπηρεσίες που προσφέρει.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου

H KSR Hellas, αποκλειστικός διανομέας της Kawasaki στην Ελλάδα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το νέο website της Kawasaki Greece. Ο καινοτόμος σχεδιασμός του αναδεικνύει τη δυναμική ταυτότητα της εταιρείας, ενώ οι επισκέπτες εισέρχονται σε ένα σύγχρονο, εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον.
Το νέο site της εταιρείας είναι σχεδιασμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία όπου καθιστά εύκολη την πλοήγηση από κάθε συσκευή, αλλά παράλληλα προσφέρει πλούσιο υλικό και αναλυτική ενημέρωση για τα προϊόντα.

Το νέο website έχει σαν στόχο την άμεση ενημέρωση του χρήστη με πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο σύνολο πληροφοριών για τις μοτοσικλέτες, ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ένδυση και λοιπά εμπορεύματα αλλά και οχήματα όπως Mule, ATV και Jet Ski.
Σε συνέχεια των προϊόντων ο χρήστης μπορεί να ανακαλύψει πληροφορίες για την ασφάλεια των προϊόντων, τη συντήρηση τους μέσω του Kawasaki Care και νέα της εταιρείας.

Let the Good Times Roll στο νέο ελληνικό site της Kawasaki Greece και ακολουθήστε μας στα social media.