Elmoto Loop: Το ηλεκτρικό του ντελιβερά

Η Γερμανική Govecs παρουσίασε τη δική της πρόταση για την οικολογική μεταφορά αγαθών μέσα στην πόλη. Γνωρίστε το Elmoto Loop, το μελλοντικό εργαλείο του ντελιβερά.

Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες αναπτύσσονται ραγδαία και μπορεί στην Ελλάδα να τους έχουμε γυρίσει την πλάτη, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο σε άλλες χώρες. Το κύμα της ηλεκτροκίνησης εισβάλλει σε όλο και περισσότερους τομείς και στο στόχαστρο μπήκαν τώρα οι επαγγελματίες των αστικών μεταφορών. Το Elmoto Loop είναι μια μικρή ηλεκτρική μοτοσυκλέτα ιδανική για διανομείς αφού είναι αυτή τη στιγμή το ελαφρύτερο όχημα του είδους, ζυγίζοντας μόλις 59 κιλά, νούμερο που υπόσχεται ασύγκριτη ευκολία και ευελιξία. Η ελαφριά κατασκευή όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει τη δυνατότητα να κουβαλήσει μεγάλο φορτίο, αντιθέτως μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 149 κιλά.

Η τελική του περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 45 χιλιόμετρα, για να μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα μοτοποδηλάτου. Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη και χρειάζεται τέσσερις ώρες για μια πλήρη φόρτιση, ενώ η αυτονομία είναι 80 χιλιόμετρα. Το Elmoto Loop είναι εξοπλισμένο με θύρα USB, κλειδαριά τιμονιού, ενώ μπορεί να συνδεθεί μέσω εφαρμογής με το κινητό του αναβάτη. Σύμφωνα με τη Govecs θα είναι διαθέσιμο από το Σεπτέμβριο, χωρίς να έχει ανακοινωθεί η τιμή του.