Τις πταίει, κατά τον απαιτητικό Ισπανό; Η ομάδα του!

Φταίει η ομάδα!

Την ομάδα των Paddocks κατηγορεί ο Jorge Lorenzo για την εμφάνιση της Κυριακής στο Brno, λέγοντας ότι τον έφεραν στα Pits χωρίς να έχουν ετοιμάσει ακόμα την μοτοσυκλέτα.

Την ομάδα του δείχνει ο Jorge Lorenzo, με το επικριτικό του δάχτυλο, για την κακή του εμφάνιση στο Grand Prix της Τσεχίας, την Κυριακή. Ο Ισπανός άσσος κατηγορεί το πλήρωμά του ότι τον έφερε μέσα στα Pits πριν ετοιμάσουν εξολοκλήρου την μοτοσυκλέτα και ότι τελικά, αυτό ήταν το πρόβλημα στην μεγάλη καθυστέρηση αλλαγής μοτοσυκλέτας.

Ο αγώνας ξεκίνησε ως υπό βροχή, αλλά γρήγορα η πίστα άρχισε να στεγνώνει και ο νικητής Marc Marquez μπήκε στον δεύτερο γύρο να αλλάξει λάστιχο, ενώ ο Jorge Lorenzo μπήκε μόλις στον 4ο. Τι λέει αναλυτικά για το συμβάν; «Το πρόβλημά μας ήταν η καθυστέρηση στην απόφαση να προετοιμάσουμε την μοτοσυκλέτα για το στεγνό. Αυτό έδωσε στον Marquez το πλεονέκτημα γιατί αυτοί, το είχαν σχεδιάσει από νωρίτερα.»

«Ακριβώς 3 στροφές πριν τα pits έλαβα το μήνυμα στο καντράν μου να μπω μέσα, οπότε πίστεψα ότι η μοτοσυκλέτα ήταν έτοιμη αλλά δεν ήταν. Η ομάδα, βλέποντας ότι ο Marc ήταν ήδη πολύ γρήγορος, αποφάσισε να ρισκάρει να με ειδοποιήσει νωρίτερα, πριν χάσουμε άλλα δευτερόλεπτα. Μόλις όμως μπήκα στα πιτ είδα την ομάδα να εργάζεται στη μοτοσυκλέτα ακόμα. Και τελικά, η μοτοσυκλέτα είχε περίεργη αίσθηση, και μου είπαν ότι είχε ρυθμιστεί κάπως ενδιάμεσα, για στεγνό και βρεγμένο. Για αυτό δεν μπορούσα να παω πιο γρήγορα.»