• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Φθινοπωρινές εξορμήσεις με ηλεκτρικό ποδήλατο: 4 λόγοι για να πεις «ΝΑΙ»

Φθινοπωρινές εξορμήσεις με ηλεκτρικό ποδήλατο: 4 λόγοι για να πεις «ΝΑΙ»

Δες εδώ τα οφέλη ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου και γιατί είναι ιδανική λύση για τις φθινοπωρινές σου βόλτες.

EMW: Ηλεκτρικά μοτοποδήλατα.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό και διασκεδαστικό το φθινόπωρο από μια βόλτα με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Επιστρέφοντας στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, το φθινόπωρο είναι μια εποχή που μας βρίσκει σε στάδιο ανασυγκρότησης. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορούν να μας βοηθήσουν αποτελεσματικά στο να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Αποτελούν έναν οικονομικό τρόπο μετακίνησης, εντός και εκτός πόλεως, ενώ μας επιτρέπουν να διατηρήσουμε την επαφή μας με τη φύση αλλά και να αθληθούμε, χωρίς να καταπονήσουμε το σώμα μας.
Στην EMW θα βρεις μεγάλη ποικιλία από αξιόπιστα και εξαιρετικά ασφαλή ηλεκτρικά ποδήλατα, τα οποία μάλιστα μπορείς να αποκτήσεις με επιδότηση μέσω του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2. Στον οδηγό που ακολουθεί θα βρείς 4 λόγους για να πείς «ΝΑΙ» στα ηλεκτρικά ποδήλατα φέτος το φθινόπωρο!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

#1 – Αντέχουν στα δύσκολα

Όταν τα συμβατικά ποδήλατα σταματούν, τα ηλεκτρικά συνεχίζουν. Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κανείς πως με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορείς να πάς κυριολεκτικά παντού. Είναι ιδανικά για εξορμήσεις μέσα στην πόλη, αλλά και για μετακινήσεις στην ύπαιθρο. Ακριβώς επειδή πρόκειται για οχήματα που αξιοποιούν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, επιτρέπουν να διανύσεις μεγάλες και δύσκολες αποστάσεις, εύκολα και απλά. Κάθε φορά που τα βρίσκεις… σκούρα, δεν έχετε παρά να στραφείς στην ηλεκτροκίνηση. Το City Mountain T7 27.5 EMW επί παραδείγματι προσφέρει μια περιπετειώδη ποδηλατική εμπειρία, καθώς διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα 250W με διαφορετικά επίπεδα υποβοήθησης, που δίνουν την κατάλληλη ώθηση κάθε φορά.
 

#2 – Φορτίζουν εύκολα και γρήγορα

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα φορτίζονται εύκολα και παντού. Αυτό σου επιτρέπει να απολαύσεις ξέγνοιαστα τις εξορμήσεις σου, χωρίς να ανησυχείς. Παράλληλα, τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά χαρακτηρίζονται από μεγάλη αυτονομία, που σου επιτρέπει να διανύεις μεγάλες αποστάσεις. Έτσι μπορείς να απολαύσεις μια μεγάλη φθινοπωρινή βόλτα στην εξοχή ή μια ανάβαση στο βουνό, χωρίς να σε απασχολεί το ζήτημα της μπαταρίας.


 

#3 – Δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα παράγουν μηδενικούς ρύπους και χαρακτηρίζονται ως φιλικά προς το περιβάλλον. Μετά από ένα καλοκαίρι που βιώσαμε έντονα τις επιπτώσεις της περιβαλλοντικής ρύπανσης, η ανάγκη για περιορισμό του αποτυπώματός μας στο περιβάλλον είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Φέτος το φθινόπωρο ας υιοθετήσουμε όλοι μια πιο πράσινη φιλοσοφία ζωής, κάνοντας την αρχή με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.
 

#4 – Γυμνάζεσαι και ρυθμίζεις την ένταση της άσκησης

Το φθινόπωρο μας βρίσκει συνήθως με μερικά κιλά παραπάνω, τα οποία έχουν προστεθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν τρόπο άθλησης, προκειμένου να βελτιώσουν τη φυσική κατάστασή τους. Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να σε βοηθήσει και σε αυτό τον τομέα, καθώς μπορείς να το επιλέξετε ως μέσο άθλησης και μάλιστα να ρυθμίσεις την έντασή της μέσα από τα διαφορετικά επίπεδα υποβοήθησης. Το City Bike 28 double disk EMW για παράδειγμα διαθέτει έναν ισχυρό hub κινητήρα 36V που παρέχει την απαραίτητη βοήθεια, και έτσι μπορείς να γυμναστείς κάνοντας ποδήλατο όσο αντέχεις και στη συνέχεια να επιλέξεις ένα από τα πέντε διαφορετικά επίπεδα υποβοήθησης που προσφέρει.

Στην EMW θα βρεις λύσεις αξιόπιστες και ανθεκτικές, ενώ το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το ιδανικό ηλεκτρικό ποδήλατο για τις φθινοπωρινές μετακινήσεις σου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »