Για Honda πας στη Motorrad Βιταλιώτης

Με όλη τη γκάμα της Honda άμεσα διαθέσιμη, η Motorrad Βιταλιώτης εκμηδενίζει τους χρόνους αναμονής.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

H Motorrad Βιταλιώτης ανήκει στο επίσημο δίκτυο της Honda και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της διαθέτει ετοιμοπαράδοτα όλα τα μοντέλα του Ιάπωνα κατασκευαστή. Είτε αναζητάς παπί και scooter για τις καθημερινές σου μετακινήσεις, είτε adventure ή τουριστική μοτοσυκλέτα για μακρινές περιπέτειες, το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας θα σε βοηθήσει να κάνεις την πιο σωστή επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου. Ανάμεσά τους βρίσκεται και το ανανεωμένο CB 500X του 2021. Το best seller on-off δέχθηκε μικρές αλλαγές ουσίας για τη νέα χρονιά, η οποία θα είναι η 9η συνεχόμενη της πολύ επιτυχημένης παρουσίας του παγκοσμίως.

Η μεγαλύτερη αλλαγή του μοντέλου είναι η εναρμόνιση του με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5, η οποία όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η Honda, έγινε χωρίς να επηρεαστούν καθόλου οι επιδόσεις του κινητήρα. Έτσι, ο δικύλινδρος των 471 κ.εκ. εξακολουθεί να αποδίδει 47,6 ίππους και 4,4 kgm ροπής, στις 8.600 και 6.500 στροφές αντίστοιχα, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά «καθαρότερος» στους ρύπους, χάρη στα πολύ αυστηρά όρια του Euro5. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμο και σε νέους χρωματισμούς και με το υποπλαίσιο βαμμένο σε κόκκινο χρώμα, ένα σημείο που το συνδέει με την μεγαλύτερη CRF1100L Africa Twin.
Μια επίσκεψη στην έδρα της Motorrad Βιταλιώτης στο Περιστέρι είναι αρκετή προκειμένου να δεις από κοντά και να αποκτήσεις το CB 500X MY 2021 σε κόκκινο ή λευκό χρώμα. Και μην ξεχνάς ότι η Motorrad Βιταλιώτης είναι επίσημος αντιπρόσωπος και των εταιρειών SYM, Modenas και Daytona και διαθέτει μεγάλη γκάμα από γνήσια αξεσουάρ για τα μοντέλα των συγκεκριμένων εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 244, Περιστέρι
τηλ.: 210.5741021 / 210.5768083
www.motorrad.com.gr

Διαβάστε ακόμα: