Test Ride Event 2-5/10 στην Papanikolakis Moto, με μοντέλα QJMOTOR και Kove

Test Ride Event 2-5/10 στην Papanikolakis Moto, με μοντέλα QJMOTOR και Kove

Εάν επιθυμείς να προχωρήσεις στην αγορά μίας καινούριας μοτοσυκλέτας ή scooter από τις QJMOTOR ή Kove, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις ένα Test Ride για να πειστείς.

QJMOTOR: SRT 550s Πολυτελές On - Off στην Α2

QJMOTOR: SRT 700 S Κορυφαίος εξοπλισμός άνεσης

Η εταιρεία Αφοί Παπανικολάκη, οργανώνει ένα Test Ride Event από τις 2 έως και τις 5 Οκτωβρίου, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν δωρεάν την μοτοσυκλέτα ή scooter που επιθυμούν. Τα 7 διαθέσιμα μοντέλα για Test Ride είναι τα εξής:

QJMOTOR:

  • SRT 550S
  • SRT 700S
  • SVT 650
  • SRT 800SX
  • FORT 350
  • MTX 125
Kove:
  • 800X Pro
Ευρεία ποικιλία λοιπόν από Sport Touring και Adventure μοτοσυκλέτες αλλά και scooter στα 125 και 350 κυβικά εκατοστά. Τα μοντέλα SRT 550S και 700S αποτελούν την ανανέωση των πρώην SRT 550 και 700 και εκτός από νέα εμφάνιση αποκτούν και μία σειρά από αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά. Τα scooter της εταιρείας είναι επίσης φορτωμένα με πλούσιο εξοπλισμό, όπως σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (και στο μικρό MTX), ρυθμιζόμενη ζελατίνα και πολλά άλλα. Το 800X Pro της Kove, το "underdog" της νεοφερμένης για την Ευρώπη μάρκας, αποκτά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά με μία από τις καλύτερες ιπποδυνάμεις αλλά και το χαμηλότερο βάρος στην κατηγορία του. Με μία κάθετα τοποθετημένη TFT οθόνη, χωμάτινα ελαστικά και μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων μπορεί να περάσει όποια εμπόδια βρεθούν στο διάβα του.



Στο Test Ride Event θα μπορείτε να μάθετε αναλυτικές πληροφορίες για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν, ενώ με την εμπειρία οδήγησής τους θα έχετε μία ολοκληρωμένη άποψη ώστε να αποφασίσετε εάν σας ικανοποιούν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Για να κλείσεις ραντεβού κάλεσε στο: 21 0661 6016
Διεύθυνση: Κλεισθένους 48 & 50 Γέρακας
Papanikolakis Moto
Facebook
Instagram
info@papanikolakis.gr
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »