Gianneas Moto: Βραβείο Best After Sales Benelli

Gianneas Moto: Βραβείο Best After Sales Benelli

Μια πολύ σημαντική διάκριση ήρθε για τη Gianneas Moto, η οποία στα πλαίσια του Best Moto by LS2 αναδείχθηκε ως η καλύτερη εξουσιοδοτημένη μονάδα επισκευής Benelli.

BENELLI: ΤΡΚ 702/702Χ Προσφορά 3 βαλίτσες

Ο κ. Χρήστος Γιαννέας παρέλαβε για λογαριασμό της Gianneas Moto το βραβείο του Best After Sales της Benelli για το 2024 σύμφωνα με τις ψήφους του κοινού σε έρευνα ικανοποίησης πελατών που έγινε στα πλαίσια του Best Moto by LS2. Η συγκεκριμένη διάκριση έχει ιαδιαίτερη αξία καθώς προέρχεται από τους ίδιους τους κατόχους Benelli οι οποίοι ξεχώρησαν τη Gianneas Moto, ανάμεσα σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Benelli που συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

Να θυμίσουμε ότι η Gianneas Moto βρίσκεται για περισσότερα από 50 χρόνια στον χώρο των 2 τροχών και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που στόχο έχουν την άρτια εξυπηρέτηση και την απόλυτη ικανοποίηση του αναβάτη στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Όπως έδειξε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, αυτό είναι κάτι που το καταφέρνουν με απόλυτη επιτυχία και το κοινό τους επιβράβευσε. Μπορεί να έχουν εξειδίευση στα μοντέλα της Benelli, αλλά οι μηχανικοί μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία συντήρησης κι επισκευής σε μοτοσυκλέτες ή scooter ανεξαρτήτως τύπου, χρονολογίας και κυβισμού. Για να το πετύχουν αυτό χρησιμοποιούν τα καλύτερα διαγνωστικά μηχανήματα, εργαλεία και όργανα μετρήσεων που μπορεί να προμηθευτεί ένας επαγγελματίας και φυσικά η επιλογή των προϊόντων και των ανταλλακτικών γίνεται με γνώμονα την υψηλότερη δυνατή ποιότητα και αξιοπιστία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντινουπόλεως 138, Περιστέρι

Τηλ.: 210 9901808

motogianneas.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 - 19:30

      
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »