net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Johnny Aubert θα τρέξει με την εργοστασιακή ομάδα της Βeta για τα επόμενα τρία χρόνια.

H Beta καλωσορίζει τον Johnny Aubert

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του enduro, Johnny Aubert, προχώρησε σε συμφωνία με τη Beta και θα τρέξει με την εργοστασιακή ομάδα της εταιρείας για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Ο Johnny Aubert βάζει στο πρόγραμμά του το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro, αλλά και το ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ θα αγωνίζεται στην κατηγορία Ε2 επάνω σε μία Beta RR 450. Όσον αφορά στη νέα του ομάδα, δήλωσε: “Σκεφτόμουν καιρό τις εναλλακτικές που μου είχαν προταθεί. Είχα ένα καλό προαίσθημα με τον Lapo Bianchi, γενικό διευθυντή της Betamotor, έναν άνδρα γεμάτο πάθος, ο οποίος έχει υψηλές προσδοκίες για την εταιρεία του, καθώς επίσης και με τον Fabrizio Dini, τον μάνατζερ της ομάδας και φίλο μου εδώ και χρόνια. Χαίρομαι που μπορώ να προσφέρω την εμπειρία μου βοηθώντας την Beta να αφήσει το δικό της στίγμα στους αγώνες”.

Από την πλευρά της, η Beta εύχεται ότι η έλευση του Γάλλου αναβάτη, ο οποίος μετρά ήδη αρκετά χρόνια επιτυχίας στην κορυφή του παγκόσμιου αγωνιστικού στερεώματος, θα προσδώσει με βεβαιότητα μία επιπλέον αξία στην εργοστασιακή της ομάδα.

Η επίσημη εργοστασιακή ομάδα της Beta για το 2014, θα παρουσιαστεί σύντομα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ