Μια νέα συνεργασία μόλις επισφραγίστηκε.

Η Harley επενδύει στην Alta Motors

Μια νέα συνεργασία...ακριβώς πάνω στην ώρα ανακοίνωσε η Harley-Davidson, η οποία θα επενδύσει στην Alta Motors. Δείτε περισσότερα...

Ο Μάρτιος ξεκινάει με μία μεγάλη ανακοίνωση από την μάρκα του Milwaukee, η οποία ταιριάζει σαν κομμάτι ενός πάζλ με τις τελευταίες εξελίξεις για ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες. Η Harley-Davidson λοιπόν, ανακοίνωσε ότι επενδύει στην Alta Motors, με την οποία θα αναπτύξουν δύο νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Όπως γίνεται σαφές, είναι μια συμφωνία που θα ωφελήσει και τις δύο εταιρείες: Η μέν H-D θα έχει πρόσβαση σε κορυφαία τεχνολογία ηλεκτροκίνησης, η δε Alta θα ωφεληθεί άμεσα από την χρηματική και εταιρική ενίσχυση, που δέχεται αυτή την στιγμή.

 Από όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, η συνεργασία των δύο μαρκών ξεκινά με την δημιουργία δύο νέων μοντέλων, με το όνομα της Harley-Davidson και φυσικά με ηλεκτροκίνηση. Για περισσότερα...μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε, όχι όμως και πάρα πολύ, αφού η HD έχει υποσχεθεί ότι θα εμφανίσει το πρώτο μοντέλο με την νέα τεχνολογία, μέσα στους επόμενους 18 μήνες.