net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο Honda BEAT 110 Euro 4

To νέο Honda BEAT 110 Euro 4

Honda BEAT 110 Euro 4

Το μοντέλο Honda Beat 110 εκφράζει τη σύγχρονη άποψη της αστικής μετακίνησης με στυλ. Η νέα πλέον έκδοση του σκούτερ συμβαδίζει με τα πρότυπα του Ευro 4, τηρώντας τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Ακολουθεί δελτίο τύπου...

 
Ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ένα μοντέρνο σκούτερ πόλης. Αν προσθέσεις την αξιοπιστία Honda, το τέλειο κράτημα και φυσικά το προσιτό κόστος, έχεις το ιδανικό σκούτερ για απολαυστική καθημερινή οδήγηση. Η εμφάνιση είναι σύγχρονη και δυναμική. Τα μεγάλα φωτιστικά σώματα διαθέτουν καθαρές γραμμές και προσδίδουν μοντέρνο στυλ. Με αλουμινένιους τροχούς 14 ιντσών, ισχυρό δισκόφρενο στον μπροστινό τροχό και εύστροφο κινητήρα που συνδυάζει πολύ καλές επιδόσεις με οικονομία, το Beat 110 είναι το ιδανικό μέσο για να αντιμετωπίσεις την κίνηση και να διασκεδάσεις την κάθε σου βόλτα στη πόλη. Και επειδή η ασφάλεια αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS) παρέχει γρήγορο και ομαλό φρενάρισμα.

Το σκούτερ διαθέτει διπλό αποθηκευτικό χώρο μπροστά, ενώ ο επιπλέον χώρος κάτω από τη σέλα θα χωρέσει και άλλα αντικείμενα. Το άγκιστρο για τα ψώνια, ο ευανάγνωστος πίνακας οργάνων και το κεντρικό σταντ συμπληρώνουν την εικόνα. Κάνε το νέο σου ξεκίνημα. Αλλαξε διάθεση, ζήσε την κάθε μέρα, με όλες σου τις αισθήσεις. Απόλαυσε την κάθε σου ημέρα στη πόλη με στυλ, άνεση και οικονομία. Βάλε το Beat 110 στη ζωή σου και ανακάλυψε πόσο πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική μπορεί να γίνει, μια συνηθισμένη καθημερινή διαδρομή.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κινητήρας: Αερόψυκτος 4-χρονος 1-κύλινδρος με 1ΕΕΚ
Κυβισμός: 108 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς: 8,2 hp / 7.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή: 8,8 Nm / 5.750 σ.α.λ.
Βάρος (πλήρες υγρών): 92 κιλά
Χωρητικότητα καυσίμου: 4.0 λίτρα
Κατανάλωση Καυσίμου: 54,6 χλμ/λτ
Ύψος Σέλας: 740 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος: 146 χιλ.
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 1873 x 678 x 1074 χιλ.
Τιμή: 1.990 ευρώ
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ