Η Kabuki Honda CBR250RR Special Edition

Η Kabuki Honda CBR250RR Special Edition

Η Kabuki Honda CBR250RR Special Edition

Honda CBR250RR Special Edition

Η νέα μοτοσυκλέτα της Honda δέχεται την καλλιτεχνική πινελιά του Kabuki και μεταμορφώνεται σε μια ιδιαίτερη δημιουργία, που θα γίνει διαθέσιμη ως μια ειδική έκδοση για την Ασία.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Καλά καλά δεν...προλάβαμε να δούμε την νέα Honda CBR250RR, στην Ινδονησία όμως πρόλαβαν να δημιουργήσουν μια ειδική έκδοση της μικρής μοτοσυκλέτας, η οποία είναι αρκετά εντυπωσιακή. Πρόκειται για την Kabuki Honda CBR250RR Special Edition, η οποία φέρει επάνω της σχέδια της παραδοσιακής, Ιαπωνικής τενικής ζωγραφικής Kabuki, από την οποία παίρνει και το όνομά της.

Η μοτοσυκλέτα έχει αρκετές οπτικές αλλαγές: Το πλαίσιο της είναι βαμμένο κόκκινο, ενώ τα πλαστικά της κοσμούν τα ιδιαίτερα Kabuki σχέδια –με μια μοντέρνα πινελιά στην δεξιά πλευρά, την μορφή μιας γυναίκας. Οι τροχοί είναι διαφορετικά βαμμένοι: λευκός ο πίσω και μαύρος ο μπροστά, ενώ σε λευκό βάφτηκαν και τα πλαστικά της ουράς.

Τεχνικά, δεν υπάρχει καμία διαφορά, από το «απλό» CBR250RR: To μοντέλο φέρει τον δικύλινδρο κινητήρα των 250 κ.εκ. με αποδοση 38 ίππων, ηλεκτρονικό γκάζι και riding modes, ενώ ούτε και στο στήσιμο της μοτό αλλάζει κάτι. Μόλο 100 κομμάτια της ειδικής έκδοσης θα διατεθούν στην αγορά της Ινδονησίας, ενώ ούτε ένα δεν θα φτάσει –επίσημα- στην Γηραιά Ήπειρο...