Οι δύο μοτοσυκλέτες του Hayden σε ψηφιακή μορφή, απεικονίζονται πίσω από τα μοντέλα στα οποία θα βασιστούν.

Honda: Εμφανίστηκαν τα μοντέλα προς τιμήν του Hayden

Οι δύο μοτοσυκλέτες που θα δημιουργηθούν ειδικά προς τιμήν του Nicky Hayden είδαν το πρώτο φως της δημοσιότητας. Περι τίνος πρόκειται;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Πριν λίγο καιρό, κάναμε ένα ρεπορτάζ ότι η ΑΜΑ, σε συνεργασία με την Honda, θα δημιουργούσε δύο μοτοσυκλέτες προς στιγμήν του αδικοχαμένου Nicky Hayden. Πρόκειται για μια CBR1000RR και μία XR650L, οι οποίες θα μετατραπούν κατάλληλα για τον σκοπό αυτό.

Όπως είχαμε αναφέρει και στο ρεπορτάζ μας, οι μοτοσυκλέτες θα εμφανίζονταν πρώτα, ως ψηφιακά renderings και αυτό ακριβώς πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες. Όπως βλέπετε και στην εικόνα, οι δύο μοτοσυκλέτες θα αντικατοπτρίζουν και από μία πτυχή της καριέρας του Nicky Hayden.

Όταν ολοκληρωθούν οι μετατροπές, η μεν CBR1000RR θα είναι βαμμένη στα χρώματα της Repsol Honda, ενώ θα φέρει φυσικά και τον αριθμό 69. Η δε XR650L, θα μετατραπεί σε flat track μοντέλο, και πάλι σε ειδικό χρωματισμό και με  τον αριθμό του Hayden να την κοσμεί.

Οι δύο μοτοσυκλέτες θα εμφανιστούν σε φυσική μορφή, στις 7 Δεκεμβριου, στο Ohio κατά την διάρκεια της εκδήλωσης «Legends & Champions» της ΑΜΑ. Κατόπιν, θα βρεθούν σε περιοδεία σε επιλεγμένους προορισμούς, πριν βρεθούν στο AMA Hall of Fame, ενώ αργότερα θα πωληθούν, με τα έσοδα να διατίθενται στο Αμερικανικό Ίδρυμα Μοτοσυκλετιστικής Κληρονομιάς.