Intermot 2018: Νέα ειδική έκδοση Lambretta

Την συνεργασία της με την Pirelli γιορτάζει η ιστορική εταιρεία scooters παρουσιάζοντας το νέο της μοντέλο στην Γερμανική έκθεση. Δείτε περισσότερα…

Η συνεργασία της Lambretta και της Pirelli έχει σημαντική ιστορία, καθώς πηγαινει πίσω στο χρόνο πάνω από 60 έτη. Την δεκαετία του 50, η ιστορική μάρκα scooters και ο Ιταλός κατασκευαστής ελαστικών, συνεργάζονταν και για να το γιορτάσουν, ανακοίνωσαν ένα νέο μοντέλο στην Intermot.

Πρόκειται για την Lambretta V 125 Special Pirelli Edition, η οποία θα είναι περιορισμένης παραγωγής στα 999 κομμάτια παγκοσμίως. Το scooter θα είναι βαμμένο σε ματ μαύρο χρώμα, με κόκκινες λεπτομέρειες και σταθερό φτερό εμπρός τροχού, όπως και τα αντίστοιχα μοντέλα Lambretta των δεκαετιών του 50 κα το 60.

Φυσικά το μοντέλο θα φέρει όλη την τελευταία τεχνολογία, θα είναι συγκεκριμένα εξοπλισμένο με φώτα LED, υποδοχή USB για παροχή ρεύματος και τεχνολογία οργάνων LCD, αλλά και μεγάλο χώρο για κράνος κάτω από την σέλα. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε, ότι τα ελαστικά προέρχονται από την Pirelli –όπως θα ισχύει και για όλα τα μοντέλα της γκάμας της Lambretta.

Το μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο, με την τιμή του να ανακοινώνεται στα 3.499 ευρώ.