Κατάλογος RCB 2024
Κατάλογος RCB 2024
  • Κατάλογος RCB 2024
  • Κατάλογος RCB 2024

Κατάλογος RCB 2024

Στην Mototrade θα βρεις πλήρη γκάμα προϊόντων της RCB, από αμορτισέρ, πιρούνια, τροχούς, σταμπλιζατέρ τιμονιών, αξεσουάρ και προϊόντα φρένων μέχρι και είδη ένδυσης αναβάτη.

H RCB είναι μία εταιρεία που ιδρύθηκε το 1995 και ξεκίνησε την πορεία της ως εξαγωγέας και διακινητής αξεσουάρ μοτοσυκλέτας. Με τους πελάτες της να αναζητούν ολοένα και περισσότερο υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και αξεσουάρ αισθητικής βελτίωσης, το Brand: Racing Boy γεννήθηκε, παράγοντας προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί, κατασκευαστεί και δοκιμαστεί από την εταιρεία. Το 2013 μετονομάστηκε σε RCB και εδραιώθηκε στην παγκόσμια αγορά, ενώ διατηρεί συνεργασίες με αγωνιστικές ομάδες ώστε να λαμβάνει πολύτιμες πληροφορίες με σκοπό την βελτίωση και συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της.

Στην Mototrade θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων της RCB όπως μονά αλλά και διπλά υδραυλικά αμορτισέρ για scooter αλλά και παπιά με μεγάλο εύρος τιμών από πιο οικονομικές σε πιο premium επιλογές, όπως επίσης και τροχούς ολόκληρους, σκέτα στεφάνια ή ακτίνες, αλλά και χυτούς αλουμινένιους σε πολλές και διαφορετικές διαστάσεις, ψαλίδια και κολάρα ψυγείου. H RCB κατασκευάζει επίσης προϊόντα πέδησης όπως δίσκους απλούς, ημί-πλευστούς και μαργαρίτα, δαγκάνες, τακάκια, μανέτες με ή χωρίς τρόμπα και σωληνάκια υψηλής πίεσης. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε aftermarket τιμόνια και σταμπιλιζατέρ αλλά και αξεσουάρ αισθητικής βελτίωσης, όπως σταντ, αντίβαρα αυτοκόλλητα τροχών, βίδες ψαλιδιού, προστατευτικά μανέτας και καθρέπτες. 

Μπορείτε να δείτε τον πλήρη κατάλογο κάνοντας κλικ εδώ
 

Αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο www.mototrade.gr, κάνοντας γρήγορα και με ασφάλεια τις αγορές σας από το σπίτι, ενώ σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να πληρώσετε με αντικαταβολή και όχι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πριν λάβετε το προϊόν σας. Το Moto Trade βρίσκεται από το 1978 στο πλευρό των πελατών, παρέχοντας μια τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ, ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τη μοτοσυκλέτα και είδη ένδυσης για τον αναβάτη.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μάθετε περισσότερα >>>
MOTOTRADE ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ 10, 57200, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ