Πόσο θα κοστίζει η νέα Kawasaki ZX-6R του 2019;

Kawasaki ZX-6R 2019: Μάθαμε την τιμή της

Μια αποκλειστική πληροφορία που έχουμε για εσάς: Tην τιμή του νέου Kawasaki ZX-6R που θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα! Πόσο θα κοστίζει;

Σε επικοινωνία μας με τους ανθρώπους της Kawasaki Ελλάδας, πέρα από αρκετές άλλες πληροφορίες, μας αποκαλύφθηκε αποκλειστικά και κάτι που θα συζητηθεί. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για την τιμή του νέου ZX-6R, του μεσαίου supersport της εταιρείας που παρουσιάστηκε επίσημα πριν λίγο καιρό.

Γνωρίζαμε, από τον παγκόσμιο μοτοσυκλετιστικό χώρο, ότι η ZX-6R έχει ανακοινωθει παγκοσμίως σε ΠΑΡΑ πολύ χαμηλές τιμές, οπότε περιμέναμε και κάτι αντίστοιχο για την Ελλάδα… Πράγμα που μας επιβεβαίωσε αποκλειστικά, η αντιπροσωπεία της Kawasaki, TEOMOTO A.E.

Πόσο λοιπόν θα κοστίζει η ZX-6R; Όπως πληροφορηθήκαμε, η τιμή της θα είναι στην τάξη των 12.500 ευρώ περίπου! Δηλαδή, αρκετά φθηνότερη από πολλές αντίστοιχες –και όχι μόνο- προτάσεις! Είναι μια τολμηρή κίνηση από την «πράσινη» εταιρεία, που αξίζει την προσοχή του κοινού δεδομένου ότι με αυτό τον τρόπο, η Kawasaki επιδιώκει άμεση και ισχυρή διείδυση στην αγορά και την κατηγορία.

Το νέο μοντέλο υπόσχεται ισχύ 130 ίππων (136 με την λειτουργία του Ram Air) και μέγιστη ροπή 7,1 kgm, ενώ θα εξοπλίζεται με νέο πιρούνι και φρένα εμπρός, αλλά και νέα ηλεκτρονικά συστήματα. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για την νέα Kawasaki ZX-6R κάνοντας κλικ εδώ.

Περιμένουμε και περισσότερα!