Νέος μεγάλος διαγωνισμός απο το Moto Τρίτη

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος για 30 τυχερούς

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού. Δηλώστε τώρα συμμετοχή και διεκδικήστε 30 δωρεάν τεχνικούς ελέγχους μοτοσυκλετών από τo Moto Τρίτη σε συνεργασία με τα Mr.ΚΤΕΟ.

Το Moto Τρίτη σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε δωρεάν τεχνικό έλεγχο για τη μοτοσυκλέτα σας σε συνεργασία με τα Mr.KTEO, που έχουν 12ετή επιτυχημένη παρουσία στο χώρο. 

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε LIKE στη σελίδα του Moto Τρίτη στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφάλεια και την απροβλημάτιστη κυκλοφορία στους δρόμους είναι η σωστή εκπαίδευση των οδηγών και η άριστη κατάσταση των οχημάτων. Για τη σωστή παιδεία, τα πράγματα είναι πολύπλοκα, αλλά για τη διασφάλιση της καλής λειτουργίας των οχημάτων φροντίζουν τα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Mr.ΚΤΕΟ.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πότε περνάει ΚΤΕΟ το όχημά σας και να κλείσετε το ραντεβού σας την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί στο τηλέφωνο 10300 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδα τους www.mrkteo.gr.

Η διασφάλιση της καλής λειτουργίας της μοτοσυκλέτας, εγγυάται ότι αυτή είναι άξια να κυκλοφορεί, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τον αναβάτη της ή τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Έτσι, μειώνεται η πιθανότητα να παρουσιαστεί κάποια βλάβη και να ακινητοποιηθεί, αφήνοντας τον αναβάτη σε κάποιο απομακρυσμένο σημείο.

Η τελική προθεσμία συμμετοχής είναι Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα του MotoΤρίτη, παράλληλα με την ενημέρωσή τους τηλεφωνικά και μέσω e-mail.

Καλή επιτυχία σε όλους! 

Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας στο Facebook